Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Edgar Allen Poe ve Lovecraft toplu eserleri bastığında bu yayınevinden almayın, yeni çıkmışlar ve telifsizlere oynuyorlar, ne oldukları belli değil, aynısını Alfa ve İletişim basıyor demiştim. Geldiğimiz noktada haklılığımız ortaya çıktı. :smiley:

7 Beğeni

İşte bu ya! Ne o öyle gıy gıy lavkıraftmış po’muş? Gerçek edebiyat görelim biraz.

4 Beğeni

“Ben direkman bodycilerin kendisine meraklıyım” diyen yolların kralı delikanlı abimiz geldi aklıma :smiley:

5 Beğeni

Kennedy Ryan’ın basketbol kitaplarını alabilirim. Ne zaman çıkıyor biliyor musun?

2 Beğeni

Kitap tanıtımları da alttan üste doğru farkettiysen açılıyor yavaş yavaş. :joy:

@isos81 RenKitap’ta çalışmıyorum. Duyum alırsam haber ederim. Olmazsa NBA bakarız biraz. :joy:

3 Beğeni

Erkek bedeninin metalaştırılıp, kadınların tüketimine yönelik bir seks objesi olarak kullanılmasını kınıyoruz. #mennotobjects

25 Beğeni

Eksikparça’yı kaç gündür övmüyordum. :slight_smile:

Lady Astronaut serisini tamamlıyorlar. Son zamanlarda istikrarlı gidiyorlar, umarım bozmazlar. :nazar_amulet:

Darısı beklediğimiz ama basılmayan serilerin başına.

15 Beğeni

Harika haber, darısı Yeşim Şehri üçlemesine diyelim

5 Beğeni

Nasıl seri? Tavsiye eder misiniz?

2 Beğeni

İlk kitap kenarda duruyor ama henüz okumadım Nihat hocam, goodreads puanları oldukça iyi ama. Bir de İthaki bunu basmayı planlıyordu ama Eksikparça kaptı diye biliyorum, zamanında burada öyle denmişti.

Eksikparça’dan alınacaklar çok birikti, bir %50 gelsin lütfen.
2. edit: Fiyatları da oldukça makulmüş serinin. Etiket fiyatları: 190/190/299

6 Beğeni

7 Beğeni

Ben neden burada paylaşmışım bunu :slight_smile:

2 Beğeni
10 Beğeni
10 Beğeni
11 Beğeni
9 Beğeni

Tomris Uyar kapakları da göründü.

Abbav

9 Beğeni

25 Beğeni

3 Beğeni

Can’ın Dazai kapağı korkunç olmuş. Hem berbat hem de itici. :face_with_peeking_eye:

9 Beğeni