Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

3 Beğeni

9 Beğeni

Hyperion’un 100. kitap olmaması şaşırttı

1 Beğeni

Daha belli değil ama Hyperion 100. Kitap yerine daha efsane bir seri de olabilir. Belki Hyperion’ı tek cilt olarak da basabilirler bilemedim.

5 Beğeni

Ender’s Game
A Fire Upon the Deep
Pandora’s Star
Rama
The Fifth Head of Cerberus

Bunlardan biri degilse boşuna gizliyorlar muhtemelen. Mutlaka unuttuğum vardır farklı bir seriden gelecekse

4 Beğeni

Benim için efsane olabilecek tek şey Asimov’un Robot Öyküler Antolojisinin tamamı tek cilt olarak basılması ama çok çok düşük bir ihtimal sanırım. Tabii sizin yazdıklarınız da çok iyi kitap ya da serilerdir. :slight_smile:

5 Beğeni

Ben de Asimov olacağını düşünüyorum ama hangi kitap olur bilemedim. Fakat sonra “nasıl efsane bir kitap …” cümlesini göz önünde bulundurunca Yüzyılın En İyi BK Öyküleri gibi toplama bir kitap olabileceği ihtimali aklıma geldi.

1 Beğeni

Düşünüyorum da basılmamış ama çok sevilen başka hangi kitabı var acaba?

1 Beğeni

Rama ile buluşma olabilir :thinking:

1 Beğeni

Bunun olması bana da olası geldi, hem filminin çekileceği planları varken bence herkesi memnun edebilecek bir kitap olur

2 Beğeni

Şöyle bir şey olabilir. Çünkü bayağı iddialı bir ifade kullanılmış. Umarım olur :slight_smile:

Bu arada Asimov olursa senin dediğin gibi Robot Öyküleri Antolojisi olur muhtemelen. Bir ihtimal Kan Damarlarında Yolculuk da olabilir :wink:

3 Beğeni

Frank Herbert’in tekil kitaplarından biri olsa keşke.

1 Beğeni

0 ihtimal veriyorum bu kitap için. :slight_smile:

2 Beğeni
  1. kitap Pandora’s Star olsa keşke. Buna hemen etkinlik yaparız ne güzel ama devam kitabı var onu da basması gerekecek. Bu da değildir bence.

Ender’s Game ihtimalini daha önce ben de düşünmüştüm. Hyperion gecikti ve telifi ithaki kaptı, e bu seri de gecikti ve yanlış hatırlamıyorsam çevirileri falan da bitti bence bunun telifini de almıştır ithaki.

Clarke gelecekse de toplu öyküleri gelsin.

Benim bu paylaşımdan anladığım bir diğer şey mutfakta bir Heinlein, bir Bester, bir Clarke kitabı var olabilir.

Rama için 2025 yılı deniyordu o yüzden Rama’yı eledim ben. Bir de çok büyük sürpriz de olmazdı bu kitap 100. kitap olursa. Zaten bekliyoruz 100 veya 105 olmuş çok farketmezdi sanırım. Belki Kıyamet Kitabı olabilir.

Yeşil Mars olursa da hayır demem ben eyyyy ithaki.

1 Beğeni

Dangerous Visions olsa ne kadar güzel olur. O kadar köşe taşı bilim kurgu eseri basılmış iken yıllardır eksikliğini çektiğimiz bir eser.

5 Beğeni

Bunu bassalar keşke… Gerçekten 100.lüğü hak eden bir derleme.

18 Beğeni

"Allahhh!!! derim…

2 Beğeni

Bu serinin sonu ne zaman gelecek acaba 200’e falan tamamlarlarsa bir yerde ben pes ederim :d

1 Beğeni

Heinlein, Clarke, Bester ve Hyperion olmayacağı kesin gibi. Asimov için bir şey dememişler, demek ki Asimov olma ihtimali var en azından. Hangi kitabı olsa hayır demem :slight_smile:
Ancak toplama olacağı konusunda içimde güçlü bir his var :slight_smile:

6 Beğeni

Asimov’a hani şu başında çember olan emoji var ya ondan koymuşlar. Artık ne anlama geliyor ben pek anlam veremedim. :smiley:

2 Beğeni