Asimov’a hani şu başında çember olan emoji var ya ondan koymuşlar. Artık ne anlama geliyor ben pek anlam veremedim.
Asimov’un daha böyle 100. kitap olarak bastık diyebilecekleri ahım şahım neyi var ki? İsminden beslenip mi bir şey yapacaklar yani? Ne bileyim, devam kitabı olarak da bir şey basarlarsa e zaten kaç zamandır yarım kalmış bir şeyi mi basıyorlar diye düşündürtür falan. Keşke Rama, Hyperion, Ender gibi bir şey bassalar. Seride ilk defa tanışacağımız kallavi bir sürü eser var.
Dedim ya benim için Asimov’dan sadece Robot Öykülerinin tamamının basılması efsane olur. Çünkü Robot öykü serisi oldukça iyi puan almış. Tekil kitap olarak 100’e özel bir kitabı kalmadı bence.
Ben bunu görmedim, yukarıdaki görsele göre yorum yapmıştım ama emoji koymuşlarsa, olabilir demektir
Ender ithakiye mi geçti?
İthaki 100. kitap diye Yüzyılın En İyi Bilim Kurgu Öyküleri’nin ikinci baskısını çıkarırsa hiç şaşırmam
Bilmem ki Hyperion u kapan bunu da kapabilir
Hiç bitmesin istiyorum ben Bilimkurgu edebiyatına tukaka bakan yayınevleri olduğu sürece bilimkurgu basması çok iyi bence.
Ciltli olan sitede çıkmadı. Umarım aksilik olmaz.
Fakat bu tamadres sitesinde ciltli olarak belirtilen ürünün fiyatı Alfa’nın sitesindeki karton kapak ile aynı.
Bu arada Alfa ciltli versiyonun sayfasını da eklememiş sitesine.
Acaba tamadres’den bu fiyata sipariş versek ne gelir?
Ekleme : karton kapağı ayrıca 315 TL den listelemişler. Karton kapak ile ciltli kapak arasında bu kadar az bir fark olduğunu tahmin etmemiştim. Hep İş Kültür’de kalmış aklımız.
Alfa ile Tamadres ISBN numaraları aynı. Tamadres alfanın kendi satış sitesi bir sorun olacağını sanmıyorum. Şimdilik satışta olmadığı için siteye hemen eklememişler. Ciltli ve Karton kapak farkı alfada genelde çok fark olmuyor. Tamadres %40 indirim uyguluyor. Alfa ile fiyat farkı bundan dolayıdır.
bu kitabın telifine paraları yetmez, bir 40-50 kişiyi daha işten çıkarmaları lazım basabilmek için
Çok teşekkür ederim.
Tamadres’te tüm ürünler %40 indirimli mi satılıyor yoksa arada bir %40 indirim kampanyası mı oluyor acaba?
Yayınevine göre değişiyor. Alfa ve Everest yayınlarında genelde %35-40 indirim oluyor.
Kitapyurdu satış rakamı 1068, güzel satmış. Bu baskıda çeviri farklı mı?
Sonunda ciltli bir şekilde basılmış olması harika. Hiç duyurulduğunu da görmemiştim.