ithaki maşallah açtıkları 30 küsur mağaza iş yapmıyor herhalde zararını kitap fiyatlarından çıkarıyorlar. Akılçelen’e o kadar laf ediyoruz ama etiket fiyatlarını en insaflı davranan yayınevlerinden. Bu Sanderson’ı Akılçelen bassa etiket fiyatı taş çatlasın 350 lira olurdu.
Sadece bize pahalı geliyor gibi hocam. Anlaşılan satışlarından memnunlar ve o fiyattan gideceğinden eminler ki köklemişler.
Tiyatro severlerin kaçırmaması gerekir.
Ben de indirime denk geldikçe almaya başlayım diyorum. Hangisini tavsiye edersin. İthaki’nin bazı ciltli kitapları çok kaliteli olmuyordu.
Yok ben onu Malazan özelinde söyledim. Kalite olarak fena değil Malazan. Sadece kapak görselleri, karton kapak görsellerine göre basit bence.
İthaki’den ciltli olarak Malazan ve Conan almıştım. Conan’ın kalitesi de iyi. Onun dışında hep karton kapaklı alıyorum.
İçerik farklılığı var mı diye ayrıca soracaktım, illüstrasyon içeriyor mu diye ama yukarda cevaplandırılmış.
d&r da inceleyip son kararı öyle vereyim.
Yukarıdaki soru-cevap Malazan ile ilgili olmayabilir yalnız. Sanderson’un kitabıyla ilgili sanırım.
İyi ki uyardın, kitapların içinde illüstrasyon arayacaktım.
Yanlış biliyorsam da doğru bilenler düzeltir.
Malazan’da serinin bazı karakterilerine ait tarot kartları gibi renkli kart var. Çift taraflı. Ona dikkat edersin.
valla inşallah gider ama sanmıyorum 450 sayfa kitaba 600 küsür lira verecek kaç kişi olur. Cosmere tarafında öyle ahım şahım önemli bir kitap değil zaten okunmasa da olur
Bence bu kitap çok satacak. Benim haberim yoktu ama ciltli de altın varank olayı varmış bir de sınırlı sayıdaymış. Ne kadar gerçekleşir bilmiyorum ama böyle bir şey olursa. Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri trenine vagon olur. YTD.
Ciltli olanı Sanderson fanı, koleksiyoncular için çıkarmışlardır. Kitabı geçen sene okumuştum dediğiniz gibi okumasanızda bir şey kaybetmezsiniz. Cosmere e katkısı olacak diye 600tl veren pişman olabilir ufak 2 bağlantı var. Sanderson ın en over rated kitabı olabilir. Bakalım forum ahalisi okuyunca ne diyecek
Belli bir İthaki fanbase’i var -forumu tenzih ediyorum- ne bassa çılgınlar gibi hypelanıp koşup alıyorlar. Ben de satacağını düşünüyorum bu yüzden.
Şu fiyatlara ne kitaplar satılıyor da İthaki yüzünden Adrian Tchaikovsky unutuluyor habire.
Bence bizim forum da ne bassa alıyor, azımsanamayacak bir çoğunluk en azından.
İthaki’nin o kitleye göre fiyat belirlemesi normal. Kitabı 200 TL’den daha çok kişiye sattığında gelecek toplam kar aynı kitabı daha az kişiye ama 600 tlden sattığıdan daha azdır. Fiyat farkından dolayı almaktan vazgeçen kişi sayısı çok rahat göz ardı edilir. Nasılsa o kitabı illa alacak kişi sayısı çok değişmiyor.
Cidden 3. Kitabını bassınlar diye rafta beklete beklete sarardı kitaplar Diğer serisini de basacağız diyorlardı…
Novellaları da basacağız demişlerdi en son, Ogres çıksa yeter başlangıç için. Bu sene hareketlenirlerse inşallah.