Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kendi adıma kitabı ciltsiz alacağım, muhtemelen daha uyguna gelecektir. Zaten bazı durumlar dışında ciltli kitap almak gibi bir alışkanlığım yok. O yüzden sorun olmayacaktır benim açımdan.

2 Beğeni

Ciltli alırım büyük ihtimalle max 450 olur gibi düşünüyordum fakat ithaki yine yapacağını yaptı :smiley: Sanderson’u seviyorum fakat bu kadar vermeye değer mi? Karton kapağın içindeki illüstrasyonlarda renkli mi olacak biliyor musunuz?

1 Beğeni

Hocam bu sizin paylaşımınız. :sweat_smile:

1 Beğeni

Benim kafamda nedense sadece ciltlide renkli illüstrasyon olacak gibisinden kalmış nedense xdd Unutmuşum tek farkın varak vs olduğunu :slight_smile:

1 Beğeni

Olur hocam insanlık hali. Hatta ciltlinin sınırlı sayıda olduğunu söylemiş birisi. Bakalım hep birlikte göreceğiz. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Belli sayıda dediği yüzde 50 indirim ilk 300 kişiye

1 Beğeni

Hadi ya biz hiç öyle algılamamıştık. O zaman daha iyiymiş birkaç ay içinde 400’e falan alınır ciltlisi herkes almış olur. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Aynısı malazan için de geçerli. Öyle anlaşılmasının sebebi yorum yapan kişi bence :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Hahahah hiç güleceğim yoktu iyi oldu. :smiley: Neyse çalışan da ne yapsın yağmur gibi soru gelince hızlıca yazmak istedi sanırım.

2 Beğeni

Yazarın kitaplarını daha önce okumadım lakin şunu söylemek istiyorum.

Bu ülkede dolar 2 seviyesindeyken 24.5 TL’e geliyordu yeni DVD filmler. Yani ortalama 2-2.5 katı fiyatına :slight_smile: ki blurayleri hiç konuşmuyorum…

Bu tip ciltli edisyonlar özellikle tutkulu bir kitlesi varsa pegasus, ithaki gibi yayınevleri tarafından kimden ne koparabilirsem mantığıyla hareket ediyor.

Ki ciltli durumu geçtim; başka bir örnek standart Witcher karton kitapları bile totalde 1800 TL olmuş 7 kitap ve bu Amazon fiyatı, dışarısı bir 500 daha ekleyin.

Bırakın doların 30 olmasını, kağıt problemini ve hatta yarın bu ülkede yine darbe olsun, normali 1200 TL’miş ama %50 indirimle 600 TL’den satıyorlarmış. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Hiçbir şartta bu ürünlerin satılması gereken tutar bu rakamlar olamaz.

Bir arkadaş üstte fotoğraf atmış, aynen katılıyorum her gönderinin altına “belki bana kitap yollarlar” duasıyla acizliklerinde boğulan bot tayfa onlar. O yorumların dikkate bile alınmaması gerekiyor.

Sadece şunu diyebilirim. Koleksiyoner değilseniz ve seri için yanıp tutuşmuyorsanız; fiyata tepki göstererek ilerisi için hepimizin işine gelecek bir adım atabilirsiniz.

Yoksa bugün altın varaklı sayfalar için 2000 etiket çıkaranlar; yarın özel versiyon punto, daha fazla mürekkep daha çok para vb. gibi türlü türlü hikaye anlatır.

Buna alışırsanız, işleyen sistemi kalitesizleştirip önünüze sunarlar. Yani daha çok paraya daha az kaliteli ürün alırız.

Tabiki son söz okuyucuda. Kimse kimseye alma diyemez. Ama söylemek istediklerim anlaşılmıştır.

Not; pegasus devamını basmayacağın harika serilerin telifini almayı bırak. Yoksa şirketinizi basmaya gelicem yakında. Doğruluğun Kılıcı serisinin yeni kitaplarını basın…

19 Beğeni

Kağıt ithalatında sıkıntı var bir üzerine matbaa toneri fiyatları uçtu özellikle renkli tonerler aşarı pahalı renkli ve resimli olduğu için bu fiyattan çıktı.

1 Beğeni

Bana hala mantıklı gelmiyor, geçen haftalarda epsilon baskı buz ve ateşin dünyası’nı aldım 336 sayfa şömizli ve sert kapak içinde bir dünya resim var; kâğıt kalitesi bahsettiğimiz kitaplara kıyasla çok daha iyi. Boyut olarak normal kitabın 2 katı 699 TL idi indirimle 550 civarlarına geliyordu.

5 Beğeni

Bilimkurgu, fantastik ve korku dergisi Puslu Kıta’nın 1. Sayısı çıktı! Linkten ücretsiz olarak okuyabilirsiniz: Puslu Kıta 1. Sayı

İlk sayıda kurgu ve kurgu dışı eserleriyle: Andy Weir (Çev. Selin Çıray), E. Allan Poe, Hakan Öztürk, Arthur Machen (Çev. Bünyamin Tan), Sabahattin Ali ve Bilge Ozan Kıran var. Keyifli okumalar.

14 Beğeni

Alfa Kitap ilginç bir seriye başlamış.

Görüntü

10 Beğeni

Benzer bir şey görmüştüm diye hatırlayınca biraz araştırıp buldum. Kanes yayınları isimli bir yayınevinden çıkmış bu tarz bir seri. Ne kadar benzer bilemiyorum :confused:

8 Beğeni

Athica Yayınları Berserk basacakmış.

17 Beğeni

Sizi ve emeği geçen herkesi kutlarım @BilgeOzan

4 Beğeni

Bayağı benzerler bence. Sayfa sayısına bakarsak, Alfa yayınları olan daha kapsamlı gibi.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz.

1 Beğeni

12 Beğeni