Kırmızı Kedi, Kahire Üçlemesine el atmış sonunda.
Bu arkadaşlar bütün kapaklarını yapay zeka ile yapıyorlar. Ve bence kötü duruyor.
Ben kapakları geçtim de tanıtım yazılarına çok taktım. Yani okuru çekecek bir metin ya bilerek girmiyorlar ya da kitaplar genelde çok soğuk bir içeriğe sahip.
Ben de beğenmiyorum, keşke böyle yapmasalar.
İlk başladıklarında çizerler tasarlıyordu kapakları ama yapay zeka çıktıktan sonra çizerlerle yollarını ayırmışlar deniyor o yüzden başka bir yayınevi yayımlamaya başlayana kadar almam.
Vay vay vay! Bossong büyük dilbilimcidir, Beneviste ekolündendir. İspanya tarihi üzerine uzman oğlu uzmandır. Yayınevini tebrik ediyorum.
Alfa DK yeni kitap
YILDIZ İLMİNİN KÖKENLERİNİ KEŞFEDİN, TEMEL İLKELERİNİ ANLAYIN VE ASTROLOJİYİ HAYATINIZIN HER ALANINA NASIL UYGULAYACAĞINIZI KEŞFEDİN.
Astroloji, binlerce yıllık tekniklerin kendini anlama ve öz zenginleşme için geçmişten bugüne geçerli olan tam bir sistem sunabileceğini gösteriyor. Doğum haritanızı bir başlangıç noktası olarak kullanarak kendinizi daha iyi anlamak için burçları, gezegenleri ve astrolojik evleri nasıl yorumlayacağınızı öğrenin. Pratik tavsiyeler ve çalışmalarla, ilişkilerinizi nasıl besleyeceğinizi, hayatın belirsiz yönleriyle nasıl başa çıkacağınızı, hayal gücünüzü nasıl açığa çıkaracağınızı ve çok daha fazlasını keşfedin.
ASTROLOJİ İLE HAYATIN TÜM ZORLUKLARINI VE FIRSATLARINI EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN.
Yıllardır adamlar inatla The Coffee Book kitabını çıkarmıyorlar. Kahveye çok ilgili bir toplumuz. Yüzlerce üçüncü nesil kahveci var, adamlar alır dükkanına koyar. Ya hemen 5 baskı yapar, yok abi çıkarmıyorlar
Amber Yıllıkları 6dan sonrası ilk 5 kitaptan farklı bir hikaye diye aklımda kalmış. Tavsiye eder misiniz? İlk seriyi çok sevmiştim çabucak okumuştum. Bu kısım da aynı zevki veriyor mu?
İkinci beşliyi ben de okumadım, bu nedenle bir şey diyemiyorum. Muhtemelen bunları da satın alır okurum.
Amerika’daki oyuncuların da hikayeleri var mı acaba?
O konu çok derin. Bir çok faktörlerden dolayı artık tartışma açmak, tartışmak, yormaya ve gereksiz gelmeye başladı bünyeme o yüzden yorum yapmayayım yoksa söyleyecek şeylerim elbette olurdu.
Kitabın içeriği bilmiyorum henüz.
Yayınevi ne hocam? Bir de fiyatı biliyor musun?
Aslında nitelikli içerikler varsa takımların böyle şeyler yayınlaması çok iyi kazanım olur. Tabii ne kadarı hakkaniyetli olacaktır onu bilemiyorum, her takım için.
Aynı tadı veren devam kitapları. Beğenmeyenleri olduğu kadar benim gibi beğenenleri de var. 5. kitaptan sonra Corwin yerine oğlu Merlin’in maceraları başlıyor. Titanların soyunun Yunan tanrıyla devam etmesi gibi bir durum.