Alakarga iki kitabı da basmıştı aslında hocam, baskıları var hâlâ.
İkili Les Yeux Sans Visage icin de Franju’ya el vermis, odagi babadan kiza tasimislar ve sansurden kacalim derken ortaya malum sairane gerilim cikmis.
Hitchcock’a dair unutulmamasi gereken sudur, “kitaplari bir kere okur ve unuturum,” der, hatrinda kalanlari kafasında kurgular ve ceker. Kaynak kitaplarla filmler arasinda lezzet farki bulacaklar illaki olacaktir.
Fenerbahçe için Asr-ı Fener var. Avamcası basılmadığı için ben alamadım. 2007 adet basıldı, tanesi 2500 euroya satıldı. 30 kg ağırlığındaydı yanlış hatırlamıyorsam, isviçrede basılıp italyada ciltlenmişti vs.
Bu Lem ve PKD ne günah işledi diye soracağım sosyal medyadan bakalım ne cevap verecek Alfa.
Okuyacak bir PKD var ama LEM çok. Böyle iyi, 7-8 ay daha çıkarmasınlar, JV’ler bile çok birikti, strese sokmasınlar bizi.
JV’de ben de pusudayım. Geçen yıl Ay’a Yolculuk çeviride demişlerdi. Bekliyoruz. Bu yıl çok durgunlar.
180 liradan gelmiş bu da bir önceki gibi.
İlk kısım gibi toplu çıkarsalar daha iyi olurdu sanki. O şekilde satışları da çok olmuştu diye hatırlıyorum.
@Lorien_archers Bende 2 PKD 1 Lem eksik. Onları almamı bekliyorlardır.
Ben son Lem’i de aldım geçen gün. Genelde ben alınca hemen yenisinin haberi geliryordu. Demek ki size geçmiş sıra. Bekliyoruz hocam. PKD’yi tamamlayalı bir ay falan olmuştur.
@alper hocam strese sokmasınlar diyeceğim ama çıkacak daha çok kitapları var iki yazarın da. Sonra beklerken biz stres oluruz. Orta yolda buluşmuş oluruz basım hızı - okuma konusunda. 2 - 3 ayda 1 tane iyidir senede 1 taneden diye düşünüyorum.
PKD’siz bir hafta daha geçti.
6 ile 7 arası epey kısa bir süre geçti gibi, muhtemelen ellerinde hazır. Matbaa takvimleri falan oturmamış olabilir, kalanını da kısa sürede görürüz gibi geliyor bana.
Son 3 tanesi de çıksın öyle alırım ben .
Ben çıktıkları gibi alacağım. Yok öyle hepsi çıksın sonra alırım demek falan, sonra seri tutmadı diye basılmıyor. Çıktığı gibi alınacak o kadar
Hocam her seferinde alacak çok kitabım olsa haklısınız ancak tek bir kitap için tekrar tekrar kargo parası verebilecek bir durumda değilim ne yazık ki keşke olsam
Birikmesini beklemek iyi oluyor bazen
Bunu sağlarız istersen sıkıntı yok, bi dolu öneri yazarız
Fıhrist kitap, Formula 1 ve otomotive dair kitaplar basacakmış. Türk yayım hayatında biraz yetim kalmış bir daldır otomotiv ve yarış dünyası.
Anladığım kadarıyla saçma yapay zeka ile basmayacaklar. Bu da güzel gelişme.
Pardon Enzo Ferrari kapağı yapay zeka gibi duruyor.