Fıhrist kitap, Formula 1 ve otomotive dair kitaplar basacakmış. Türk yayım hayatında biraz yetim kalmış bir daldır otomotiv ve yarış dünyası.
Anladığım kadarıyla saçma yapay zeka ile basmayacaklar. Bu da güzel gelişme.
Pardon Enzo Ferrari kapağı yapay zeka gibi duruyor.
Kidega kapandı mı? (2020)
Kidega patlayalı tam 1 sene oluyor. geçen sene bu zamanlar kapandı site. Ancak 2-3 ay sonra sayfaya özür babında bir açıklama eklediler - siparişleri gönderilmeyenler için.
Özellikle How to Build a Car ve Surviving to Drive F1 bağlantılı en popüler kitaplardan, telif ıvır zıvır etiket fiyatı baya olur tahminimce .
Vakit olsa okunur valla, 2009 Brawn GP dönemi de ayrı bir tattır. Ross biografisinde neler anlattı acaba Ama okunacak şey çok olduğu için pas geçtim.
Edit; İlk ikisi çıkmış bile, etiket fiyatlerı 400.
Arada bir kendi sitelerinde %50 indirim yapıyorlar. O zaman alınır.
Bu fiyatlar nereye gidiyor
Ayrıksı depo yangının faturasını müşteriye kesmiş belli.
Kesinlikle öyle olmuş. Yuh yani.
Ben de Mercedes dominasyonuna kadar severek izlerdim ama Mercedes ve Lewis Hamilton’dan sonra izleyesim gelmedi hiç.
Ama son bir iki yıldır güzel gidiyor.
@fortknoxt Ayrıksı’nın depoları mı yanmıştı. Batacağız tarzında açıklamalar yapmışlardı diye hatırlıyorum. Sevindim.
Mercedes’in düşüşü ve Verstappen’in yükselişi ile döndüm ben de, bu seneyi saymazsak son 4-5 sezonu epey takip ettim gibi.
Bu sezon yayın hakları Bein e geçince koptum ben de, hiç izleyemiyorum.
Yine de kitapları not ettim bakalım, belki bir ara çok uygun fiyatlara düşer ve aklımı çelerse alırım .
Ayrıksı kitap bassında sırf destek olsun diye alayım diyen beni bile kitaplarından soğuttular ressmen bu fiyatlarla.
Ayrıksının fiyatlarına gerçekten çüş. Bu fiyatlarla o kitaplar depolarında kalır. Bu sefer bari depolarına iyi baksınlar.
Sadece 1-2 yıl önce Kurt Wallander ve Martin Beck kitapları 100 TL altında toplamıştım. Diğer serilere de almayı düşünüyordum ama satın almak için iş işten geçmiş.
Yuh yani Ayrıksı! Bu nasıl fiyat böyle?? Vasatın da altında kapak yap, serinin (Connely ve Leon serileri) her kitabında aynı kapağı kullan, ee peki bu fiyat ne böyle?
Daha geçen yıl Martin Beck ve Kurt Wallander kitaplarının tanesini 50-70 tl arası almıştım. Bu fiyatlar neden böyle uçtu? Deponuzun yanmasının faturasını okura mı kesiyorsunuz?
@Srbs Evet, depoları yanmıştı. Hatta ben de destek amaçlı olarak, toplamadığım bazı serileri bile almayı düşünmüştüm .
Ben daha önce Martin Beck serisini almıştım.
Bu yangın muhabbetine Kurt Wallender serisini alır destek olurum dedim.
Ancak asıl bomba burada
İğneden ipliğe zam yapmışlar desene
Mankell serisi ortalama 500 lira olmuş. Anlamadım ben bu işi.
Ötüken kazıkçı falan ama onların kartonları, kapakları ve kağıtları iyi.
Ayrıksı polisiye basıyor diye gönlümüzde yeri ayrı. Ama bu serilerin kapakları falanda incecik.
Hem ince hem de serinin tüm kitaplarını aynı kapakla basıyorlar. İlk çizim dışında bir emek yok yani.
Jose Saramago özel baskı beklerken ciltli geldi