Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Asıl soru Alfa’nın değil İşKültür’den HAY’ın 'İlahi Komedya’sına ne oldu? Doğru söylediklerinden emin değilim ama kaç senedir basacağız , basıyoruz, deyip duruyorlar🤦‍♂️ ben de HAY’ı bekliyorum…

2 Beğeni

Operasyon başlıyor o zaman. :relaxed: :relaxed: :relaxed: :relaxed:

3 Beğeni

İlknokta böyle bir set hazırlamış

18 Beğeni

Akılçelen Yayınları konusunda fitili ateşleyen birisi olarak ben bu son baskıları (ikiye bölünmesi hariç) kapak olarak da fontun okunuş kolaylığı olarak da beğendim. Bence bu sefer biraz toplamışlar.

En başından bu şekilde başlamış olsalardı gayet tıkırında gidecekti her şey. Çeviri evet, sorunlu ama Brandon seven birisi bunu görmezden gelebilir. Benim gibi kıl birisi bile dayanabiliyorsa bence dayanılabilir.

Dördüncü kitabın çıkış süresi ve çevirmen sayısı, çevirmen kişisine göre tekrar değerlendirme yapacağım fakat o güne dek güvenim sarsılmış olarak kalacak. Her koşulda Akılçelen marka olarak ve kaos yönetim süreci olarak benim için değerini yitirmiştir. Brandon Sanderson vazgeçilecek bir yazar olsaydı keşke.

15 Beğeni

Ejderha Yolu’nun 2. Kitabı da geliyor.

24 Beğeni

Güzel haber, ikinci kitabı bekliyordum seriye baslamak icin. Umarim bitirirler.

3 Beğeni

Bugün ne güzel haberler aldık :slightly_smiling_face:
İthaki Kapsül dizisi, yeni Kara Çınar eseri, Ejderha Yolu’nun 2. eseri , Planetary 3. cilt, Lem - Soruşturma bandrolü de cabası :hugs:

12 Beğeni

Dünyanın Öteki Ucu’nu hala edinemedim ama o serinin üçüncü kitabı da aynı hızla gelse…
(Bu seriye girmemek için de irade savaşı veriyorum :expressionless:)

1 Beğeni

Değişik biriymiş 3. Kitap çıksın bakarız…

5 Beğeni

Yedi Kartal serisinin devam kitaplarından haberi olan var mı arkadaşlar? Yolunu gözlediğim serilerdendir kendisi.

4 Beğeni

Geçen sordum, bu sene içinde gelir dedi yazarı. Ama bu sene uzun bir kavram tabi. :slight_smile: Ben yazın gelir diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Kaldı üç. 20 karekter

1 Beğeni

Pegasus bu seriyi hızlı bir şekilde devam ettirecek heralde. Kasım ayında twitter üzerinden mit’e sorduğumda da şöyle bir mention yazmıştı
“Evet, ikinciyi çevirdim bile. Bu ay da üçüncü kitaba başladım :)”.

6 Beğeni

Şahane valla, Pegasus’tan beklenmeyecek hareketler. :slight_smile:

3 Beğeni

Beni de şaşırttılar. Normalde birinci kitabını okuyup fikir edinmeden bir seriyi toplamam ama @mit boş kitap çevirmez diyip bu seriye başlamadan kitaplarını alıyorum, alacağım. 4. kitabın bandrolu alındığında da başlarım. :slight_smile:

4 Beğeni

İthaki yeniler:

• Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin 200 sayfa - Etiket fiyatı: 30 tl
  • Kurucular - 168 sayfa - Etiket fiyatı: 28 TL

https://www.ilknokta.com/koy-uclemesi-kutu-set-3-kitap.htm

2020 Kayıp Rıhtım Yılın Enleri

18 Beğeni

Aslında fiyatları %50 indirimli aldığımızda ciltli kitap için çok değil gibi. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Hayırlısı diyelim. Yirmi karakter.

1 Beğeni

Eski baskıyı alanlar yenileriyle değişim yapabiliyor mu?

1 Beğeni

Yeni Deleuze’lar. Sinema I, Sinema II. Sarı renkte olsalar güzel olurdu diğer Deleuze’lar gibi, aynı şekilde Norgunk’un Kapitalizm ve Şizofreni’ye de bir el atması gerek.

5 Beğeni