Asıl soru Alfa’nın değil İşKültür’den HAY’ın 'İlahi Komedya’sına ne oldu? Doğru söylediklerinden emin değilim ama kaç senedir basacağız , basıyoruz, deyip duruyorlar🤦♂️ ben de HAY’ı bekliyorum…
Operasyon başlıyor o zaman.
İlknokta böyle bir set hazırlamış
Akılçelen Yayınları konusunda fitili ateşleyen birisi olarak ben bu son baskıları (ikiye bölünmesi hariç) kapak olarak da fontun okunuş kolaylığı olarak da beğendim. Bence bu sefer biraz toplamışlar.
En başından bu şekilde başlamış olsalardı gayet tıkırında gidecekti her şey. Çeviri evet, sorunlu ama Brandon seven birisi bunu görmezden gelebilir. Benim gibi kıl birisi bile dayanabiliyorsa bence dayanılabilir.
Dördüncü kitabın çıkış süresi ve çevirmen sayısı, çevirmen kişisine göre tekrar değerlendirme yapacağım fakat o güne dek güvenim sarsılmış olarak kalacak. Her koşulda Akılçelen marka olarak ve kaos yönetim süreci olarak benim için değerini yitirmiştir. Brandon Sanderson vazgeçilecek bir yazar olsaydı keşke.
Güzel haber, ikinci kitabı bekliyordum seriye baslamak icin. Umarim bitirirler.
Bugün ne güzel haberler aldık
İthaki Kapsül dizisi, yeni Kara Çınar eseri, Ejderha Yolu’nun 2. eseri , Planetary 3. cilt, Lem - Soruşturma bandrolü de cabası
Dünyanın Öteki Ucu’nu hala edinemedim ama o serinin üçüncü kitabı da aynı hızla gelse…
(Bu seriye girmemek için de irade savaşı veriyorum )
Yedi Kartal serisinin devam kitaplarından haberi olan var mı arkadaşlar? Yolunu gözlediğim serilerdendir kendisi.
Geçen sordum, bu sene içinde gelir dedi yazarı. Ama bu sene uzun bir kavram tabi. Ben yazın gelir diye düşünüyorum.
Kaldı üç. 20 karekter
Pegasus bu seriyi hızlı bir şekilde devam ettirecek heralde. Kasım ayında twitter üzerinden mit’e sorduğumda da şöyle bir mention yazmıştı
“Evet, ikinciyi çevirdim bile. Bu ay da üçüncü kitaba başladım :)”.
Şahane valla, Pegasus’tan beklenmeyecek hareketler.
Beni de şaşırttılar. Normalde birinci kitabını okuyup fikir edinmeden bir seriyi toplamam ama @mit boş kitap çevirmez diyip bu seriye başlamadan kitaplarını alıyorum, alacağım. 4. kitabın bandrolu alındığında da başlarım.
İthaki yeniler:
- Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin 200 sayfa - Etiket fiyatı: 30 tl
- Kurucular - 168 sayfa - Etiket fiyatı: 28 TL
https://www.ilknokta.com/koy-uclemesi-kutu-set-3-kitap.htm
2020 Kayıp Rıhtım Yılın Enleri
Aslında fiyatları %50 indirimli aldığımızda ciltli kitap için çok değil gibi.
Hayırlısı diyelim. Yirmi karakter.
Eski baskıyı alanlar yenileriyle değişim yapabiliyor mu?
Yeni Deleuze’lar. Sinema I, Sinema II. Sarı renkte olsalar güzel olurdu diğer Deleuze’lar gibi, aynı şekilde Norgunk’un Kapitalizm ve Şizofreni’ye de bir el atması gerek.