Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Büyük boy baskıda aynı sayfaya baktım. Yukarıda üçüncü kısım: Ölmek (devamı) diye bir şey yazmıyor. Niye böyle bir şey yazdılar ki? Aşırı çirkin durmuş sayfada. Zaten ana bölümün başlığının Ölmek olduğunu biliyoruz. Yani ne alaka diye sorguluyorum şu an :smiley: .

Ekleme: Mesajı attıktan hemen sonra fark ettim. Sanırım ikinci partın başından resim çektiniz. O yüzden de bölümün adını hatırlatmak istediler. Ama yine de gereksiz. Yani bunu düşünmüşler ama farklı bir punto kullanmayı düşünemediler mi…Hevesim hep mi kursağımda kalmak zorunda benim.

6 Beğeni

Eski büyük baskılar ile bu yeni basılanların font büyüklüğü aynı mı?

1 Beğeni

Bunu nasıl ölçebileceğimden tam emin değil ama büyük baskıda 2 parmak boğumu kadar daha satır var ilk sayfada :smiley: . Tabi benim parmağım. Ama sorun puntonun büyüklüğünde değil şimdi fark ettim. Fontu farklı. Büyüuk baskının fontu daha iyi. Küçük baskıdaki ucuz kitaplarda kullanılan tipte bir font gibi duruyor.

4 Beğeni

Baya kötü ya. Bari tek ciltli seçeneğimiz olsa.

1 Beğeni

Hayır değil elimdeki kitap ile satır olarak kontrol ettiğimde satır sayılarinda bir hayli fark mevcut (yaklaşık 10 satır)

4 Beğeni

Eski büyük boy baskıdan

3 Beğeni

Neden beğenmediniz? Merakımdan soruyorum sadece. Kapaklar bence daha önceki iki baskıdan da kat kat iyi. Yazı tipi de pek rahatsız edici değil açıkcası. Ben sevdim bu yeni baskıları. Bir de çeviri sorunları düzelirse Sanderson almaya devam ederim demektir.

4 Beğeni

İkiye bölünmüş olmasını beğenmedim. Beğeneceğimi sanmıyorum.

İlk baskısı bence en iyisiydi.

5 Beğeni

Keşke yazı fontunu değiştirseymişler. Bu yazı fontu çok ama çok itici.

3 Beğeni

Büyük boy baskının fontu daha iyiymiş. İkiye bölünmesi sıkıntı değil benim açımdan. Ama fontu ben de beğenmedim, biraz ucuz görünüyor

3 Beğeni

Yeni Kara Çınar eseri :hugs:

24 Beğeni

Ben herşeyin dışında Akılçelenin bu yaptığı uygulamanın çok olumlu olduğunu düşünüyorum. Beğenirsiniz beğenmessiniz. Herkesin %100 beğendiği birşey yoktur bu hayatta. Adamlar en azından hatadan geç de olsa dönerek değişim şansı veriyorlar ve kolay bir şey değil basılmış 3 tane kitabı değişim yolu ile piyasadan çekiyorlar.

6 Beğeni

İyi de bu noktaya nasıl geldiler. Örneğin ajansla görüşen arkadaşın emekleri olmasa, sosyal medyadan yapılan ciddi tepkiler olmasa lütfedip yapacaklar mıydı.

Kendi adıma bal sevmiyorum ben, hele de parmak ile uzatılanı.

5 Beğeni

“Hatalarını geç de olsa anlama” kısmı gerekli cevabı içerdiğini düşünüyorum.

Akılçelen : Bal yoksa pekmez yeyin efenim :slight_smile:

Saygılar

3 Beğeni

:slight_smile:
Muhtemelen öyle derlerdi.

3 Beğeni

Ben hala Brandon Sanderson kitaplarını almak için bekliyorum. Akılçelen deneyim kazana kazana en sonunda güzel bir baskı yapar diye umudum var.

5 Beğeni

Deneyim kazana kazana en başa dönecekler. :slight_smile:

6 Beğeni

En baştan beri yapılacak şey şu, İthaki’nin zaman çarkı serisi gibi ciltli ve o boyda, orijinal kapaklı kitaplar basmak.

Bu özelliklerin hepsini denediler ama hiçbirini aynı anda denemediler bir türlü.

11 Beğeni

Alfa’nın İlahi Komedya’sı ne oldu acaba? Yakın zamanda alıp okumak istiyorum artık, Oğlak’tan almayı planlıyordum ama Alfa’dan çıkacak olması kafamı karıştırdı. Kaç haftadır çıkmadı da. :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Zaten ülkemizde ucuz (ama pahalı) hizmet bir gelenek haline gelmiş durumda.

1 Beğeni