Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu iyi oldu hazirana para atalım yky thomas bernhard tükenenleri basacakmış bir aksilik olmazsa hazirana yeni kapakla geliyor

2 Beğeni

Alçaklığın Evrensel Tarihi’ni bir kütüphaneden ödünç alarak okumuştum, yazılan her bir alçak tekrar okunabilecek cinstendi. Üç kitabı da kitaplığıma katacağım şüphesiz, Can’a güveniyorum…

3 Beğeni

Ficciones’i de basacakla ama çeviri umarım eski çeviri ile gelmez. Özellikle Tomris uyar çevirileri epey kötü.

@alper beni üzen şey ne biliyor musun? Martı Yayınlarına bile Ithakiden daha fazla güveniyorum seriyi tamamlama konusunda. Ve bu gerçekten kötü bir şey. Çünkü ben bunlar devam etmez kesin diye almıyorum, insanlar da almıyorlar sonra İthaki satmadı yaaa diyip devam ettirmiyor. O yüzden ithaki’den seri almak artık bana tamamen mantıksız geliyor ve hiçbir seriyr girmesinler istiyorum.
Mesela Alfaya bakıyorum sadece Lem ve Pkd için bile saygı fuyuyotum adamlara. 25 küsür kitabı var PKD’in çoğu dq birinci baskıda ama adamlar basmaya devam ediyorlar. Senin de dediğin gibi beklemekten yoruldum ben de.

10 Beğeni

Kesinlikle. Özellikle Bardugo özelinde Martı elindeki yazara gereken önemi veriyor bence. Netflix muhabbetlerinden çok önce çoktan tamamlanmıştı seri yan kitapları ile beraber. Ciltlisini ayrı karton kapaklısını, kutulusunu ayrı bastı ve bence birkaç sene öncesine göre serinin satışları güzeldir diye tahmin ediyorum özenli ve ilgi çekici hamleleriden dolayı. İthaki alırsa üzüleceğim.

3 Beğeni

Yordam yeniler genç okurlar için

Kitapların içeriklerinden:

Matbaaya gönderilmiş…

https://twitter.com/YordamEdebiyat/status/1381947791707140101?s=20

17 Beğeni

Yabancı’nın çevirmeni ve kapağı değişmiş. Tahsin Yücel çevirisi çok eleştiriliyordu umarım iyi olmuştur. Kapak da öncekinden daha iyi bence. Camus kitaplığı komple değişecek sanırım.

Düzeltme: Tahsin Yücel değilmiş eski çevirmen, Samih Tiryakioğlu imiş.

13 Beğeni

Sisifos da bir an önce değişmeli bence. Türkçe metni anlamak için İngilizce çevirisini okuyorum. Böyle bir şey olabilir mi ya?

3 Beğeni

Kim Stanley Robinson’un Mars Üçlemesinin 1. kitabı Kızıl Mars yayınlanmıştı. 2. ve 3. kitaplar yani Yeşil Mars ve Mavi Mars kitapları ne zaman yayınlanacak. Ne zaman Yeni çıkan kitaplar başlığında görebileceğim bu mutlu haberi…

6 Beğeni

Sevindirici bir haber. Albert Camus’un resminin yer aldığı o kapağı hiç beğenmediğim için elim gitmiyordu almaya.

2 Beğeni

Yabancı kitabının çevirmeni Tahsin Yücel değildi ki?

1 Beğeni

Evet, Samih Tiryakioğlu’ydu.

2 Beğeni

Ciltli baskı Ayça Sezen çevirisi.

6 Beğeni

2 Beğeni

Bence ithaki bilerek çıkarmıyor. Ama amaçları 'ne bilmiyorum.

1 Beğeni

Bende zamanında kütüphaneden alıp okumuştum kitaplarını. Devamı gelirse bende bunları alırım galiba.

2 Beğeni

Şuraya sevgili @Onuryigit eklemişti fakat bu başlıkta da olması iyi olmuş.

Ben de tekrar yazayım, kesinlikle güzel bir haber. Zaten Can Yayınları yeni kapaklara geçtiğinden beri yaptığı çok az kötü kapak vardı, bir tanesi de Kamü kapaklarıydı. O elenmiş oldu. Güzel bir haber.

5 Beğeni

Eski kapakları beğenmeyen tek ben değilmişim. :+1:

Not: Çevirmen Ayça Sezen.

1 Beğeni

Yeni kapak.

12 Beğeni

Tek kelime.

Muazzam.

2 Beğeni

Yine Tahsin Yücel çevirisi. :rage:

3 Beğeni