Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İTHAKİ:

Eser Adı Eser Türü Yazarı Çevirmen
DEDEMDEN KALAN ÇOCUK KİTAPLARI ASLI YERTUTAN,
KADIKÖYDE MUHAKKAK BİR DEFİNE VAR YETİŞKİN KURGU EDEBİYAT YAYIMLARI SUAT DERVİŞ,
KARANLİKTA YÜZMEK YETİŞKİN KURGU EDEBİYAT YAYIMLARI TOMASZ JEDROWSKİ, MELEK MEMİŞ,
HALİKARNAS’TA BİR GECE YETİŞKİN KURGU EDEBİYAT YAYIMLARI GÜLAY DÜNDAR,

İŞ KÜLTÜR

9 Beğeni

Çok merak ettiğim queer edebiyat başyapıtlarından karanlıkta yüzmek sonunda çıkıyor. Only good indians bu hafta çıkmıyor. Kapağını tanıtmışlardı.

3 Beğeni

Komiser Montalbano 7. kitabı geliyor. Mylos istikrarlı bir şekilde devam ediyor, küçük bir yayınevi için takdir edilesi.

resim

resim

9 Beğeni
10 Beğeni
15 Beğeni

Kronik yine cüzdanlarımızı boşaltacak :slight_smile:

5 Beğeni

Koridor klasikler

9 Beğeni
16 Beğeni

İki çevirmen de şahane görünüyor. Ufak bir araştırma yaptım, ikisi de İngiliz Edebiyatı konusunda çok yetkin insanlar.

3 Beğeni

Diğer kitaplarını bilmiyorum ama Koridor dünya klasikleri kitaplarının çevirmenleri genel olarak beğenilen çevirmenler.

2 Beğeni

Koridor çevirileri ve editörlüğü çoğu yayınevinden iyi, ancak bu kitaplar özelinde, özellikle 200 sayfa altında, ciltli kitap çok çirkin görünüyor. Hele ki seri içinde yan yana dizince.

2 Beğeni

Kurt Vonnegut’tan 2 yeni kitap basmış Can Yayınevi. Harika haber.

5 Beğeni

Can çok güzel kitaplar basıyor, hangi birini alalım :sweat:

2 Beğeni

Kurt Vonnegut alın hocam.

3 Beğeni

2 kitabını okudum güzeldi ama tüm kitaplarını alacak kadar da hayran olmadım :slight_smile:

3 Beğeni

https://www.kitapyurdu.com/kitap/hayal-krizi-gundusu-hikayeleri-/689993.html&manufacturer_id=226045

7 Beğeni

Sanırım Hikmet Hükümenoğlu’nu yetiştiremediler.

9 Beğeni

Eski Görmek ve Körlük gibi bunlarda bez cilt mi? Yeni çeviri - baskılarından satın alan oldu mu?

3 Beğeni

Ben kitapçıda gördüm bez cilt değildi.

1 Beğeni