Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Darısı uçanatın bastığı Soytarı Prens’in devam kitaplarının başına.

5 Beğeni

36 Beğeni

BKK’dan uzun süre sonra ilgimi çeken bir kitap haberi. :clap:

2 Beğeni

Yok be, Lawrence benimki sayılmaz. 3lemesi hariç okumadım ama okurum ileride. Ogres e varım ama. :+1:

2 Beğeni
  1. Kitap için kaç ay bekleriz?
  • 1 Ay
  • 2 Ay
  • 3 Ay
0 oylayan
4 Beğeni

İthaki BKK’nin son birkaç kitabı, bu seride mutlaka bulunması gereken eserlerden geldi. Umarım böyle devam edilir.

8 Beğeni

19 Beğeni
  1. Kitap sanıp 2 ay demiştim ama 100 Aralığın son haftası anca çıkıp yılı kapar diye düşünüyorum
2 Beğeni

Kasım ayında fuarlar başlıyor en iyi ihtimalle İstanbul Tüyap fuarında satışa çıkar.

2 Beğeni

Distopya türünü seviyorum ve bilimkurgu kitapları tarzında kitapları düzenli olarak satın alıyorum. Güzel kitapları araştırırken şöyle bir siteye denk gelmiştim. Bu kitap ve aşağıdakiler, türkçeye çevirilmesini beklediklerim arasındaydı.

Children of men - ithaki bkk’da basıldı
Stand on zanzibar - ithaki bkk 99. Kitap
The Drowned World - henüz çevirilmedi
Noughts & crosses - henüz çevirilmedi
Windup girl (kurma kız) - umarım bir gün tekrar basılır, daha önce iki yayınevi tarafından basılmış ama sıfır baskıları bulunmamakta

9 Beğeni

IMG_2432

Umarım yazar pegasustan tamamen kurtulur.

4 Beğeni

Çok hoşuma gitti. Listeme ekliyorum. Bir gün mutlaka okuyacağım. Haber veren ve bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de bu paylaşımınızda görüp beğenmiş, okumuştum. Bugün başlıkta yapılan paylaşımlardan sonra da asıl dilindeki baskısının kapağına bakarken (bizim kapağı çok beğenemedim ama dilimize kazandırılmasına sevindim) serinin ikinci kitabının da yayınlandığını fark ettim.

Aynı seriyle yolum ikinci kez forum sayesinde kesişmiş oldu, teşekkür edeyim istedim :pray: :slight_smile:

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DAbaM-Gt3Ik/

Şöyle bir şey paylaşmışlar hocam. Orjinal kapak kullanılmış. Şömiz falan diyor.

3 Beğeni

Çok iyiymiş o zaman. Yukarıdaki paylaşımda farklı görünce o şekilde basıldığını sanmıştım. Düzelttiğiniz için teşekkürler.

2 Beğeni

Oo ciltli şömizli, güzel haber :smile:

@Arqonquin forumu kullanırken ana amaçlarımızdan biri hocam, yeni kitaplar görüp keşfetmek :smile: Size vesile olmuşum, ne mutlu.

2 Beğeni

Runik Kitap’ın Bilgi serisinden dört yeni kitap.

8 Beğeni

16 Beğeni

100 TL kargo ücretini görene kadar mutluydum.

4 Beğeni

Hepsiburada’da yayınevi %50 indirimde. Belki indirim bitmeden eklenir.

3 Beğeni