Darısı uçanatın bastığı Soytarı Prens’in devam kitaplarının başına.
BKK’dan uzun süre sonra ilgimi çeken bir kitap haberi.
Yok be, Lawrence benimki sayılmaz. 3lemesi hariç okumadım ama okurum ileride. Ogres e varım ama.
- Kitap için kaç ay bekleriz?
- 1 Ay
- 2 Ay
- 3 Ay
İthaki BKK’nin son birkaç kitabı, bu seride mutlaka bulunması gereken eserlerden geldi. Umarım böyle devam edilir.
- Kitap sanıp 2 ay demiştim ama 100 Aralığın son haftası anca çıkıp yılı kapar diye düşünüyorum
Kasım ayında fuarlar başlıyor en iyi ihtimalle İstanbul Tüyap fuarında satışa çıkar.
Distopya türünü seviyorum ve bilimkurgu kitapları tarzında kitapları düzenli olarak satın alıyorum. Güzel kitapları araştırırken şöyle bir siteye denk gelmiştim. Bu kitap ve aşağıdakiler, türkçeye çevirilmesini beklediklerim arasındaydı.
Children of men - ithaki bkk’da basıldı
Stand on zanzibar - ithaki bkk 99. Kitap
The Drowned World - henüz çevirilmedi
Noughts & crosses - henüz çevirilmedi
Windup girl (kurma kız) - umarım bir gün tekrar basılır, daha önce iki yayınevi tarafından basılmış ama sıfır baskıları bulunmamakta
Umarım yazar pegasustan tamamen kurtulur.
Çok hoşuma gitti. Listeme ekliyorum. Bir gün mutlaka okuyacağım. Haber veren ve bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Ben de bu paylaşımınızda görüp beğenmiş, okumuştum. Bugün başlıkta yapılan paylaşımlardan sonra da asıl dilindeki baskısının kapağına bakarken (bizim kapağı çok beğenemedim ama dilimize kazandırılmasına sevindim) serinin ikinci kitabının da yayınlandığını fark ettim.
Aynı seriyle yolum ikinci kez forum sayesinde kesişmiş oldu, teşekkür edeyim istedim
https://www.instagram.com/p/DAbaM-Gt3Ik/
Şöyle bir şey paylaşmışlar hocam. Orjinal kapak kullanılmış. Şömiz falan diyor.
Çok iyiymiş o zaman. Yukarıdaki paylaşımda farklı görünce o şekilde basıldığını sanmıştım. Düzelttiğiniz için teşekkürler.
Oo ciltli şömizli, güzel haber
@Arqonquin forumu kullanırken ana amaçlarımızdan biri hocam, yeni kitaplar görüp keşfetmek Size vesile olmuşum, ne mutlu.
100 TL kargo ücretini görene kadar mutluydum.
Hepsiburada’da yayınevi %50 indirimde. Belki indirim bitmeden eklenir.