Bunu ben de merak ediyorum. Martı’yla iletişimi olan var mı?
Bu son kitap Eco dan sonra mı yoksa yanılıyor muyum…
Çıktıında etiket atar mısınız merak ettim. Usher Evi öyküsüyle ilgili bir anlatım yapmıştım üniversitedeyken, bakalım kitap nasılmış?
Zülfü Livaneli’nin yeni kitabı Can Yayınları’ndan çıkacakmış.
Isırgan Otu ve Kemik rafta öylece bekliyor hala.
Yayıncı değişmedi Kayıp Kızlar ile İzole Şehrin Hanımı’nı Komikşeyler aldı. Ama bu iki manganın yazarı Hajime Isayama değil.
Bilgilendirme için teşekkürler. Geçenlerde ana seriyi toplamaya başlamıştım ondan gerildim biraz.
Sonunda IAN RANKIN geldi.
30 senedir yine kimse derli toplu bir B.Traven külliyatı basmaya girişmez diye düşünürüm hep, umarım Sel bunu başarır.
Bir de Markaris var. Markaris çevirileri ilk baskıların tadını vermiyor ama. Sanırım direkt Yunanca çeviri değil.
Bir belirti yada bir done olurmu bilemem ama İzmir kitap fuarında ithaki malazani sergiye dahi getirmemiş. Sorduğumda hayırlısı dediler… Hayirlısı artik.
Allah allah, ne oldu ki? İyi gidiyorlardı. Gerçi hep aksıyordu ama geliyordu kitaplar. 6-7de dönmektense 5’ten dönmek daha sağlıklı diye düşünüp gelecek planlarından çıkardılar mı acaba? Ekonomi falan filan.
@AlperYlcnky1903 hocama soralım onun kulağı deliktir. Malazan, Yumi, Swan Song, Blood Meridian ile ilgili bilginiz var mı hocam?
Haftaya pazartesi geri sayım şeysini yapmazlarsa Malazan’da sıkıntı vardır kesin.