Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bunu ben de merak ediyorum. Martı’yla iletişimi olan var mı?

1 Beğeni
7 Beğeni

Yarın satışa açılıyor bakalım fiyat ne olacak

21 Beğeni
13 Beğeni

Şöyle ilginç bir kitap geliyor.

14 Beğeni
6 Beğeni

Nihayet Felsefe Tarihi serisinin son kitabı çıkıyor.

6 Beğeni

Bu son kitap Eco dan sonra mı yoksa yanılıyor muyum…

1 Beğeni

Çıktıında etiket atar mısınız merak ettim. Usher Evi öyküsüyle ilgili bir anlatım yapmıştım üniversitedeyken, bakalım kitap nasılmış?

2 Beğeni

Zülfü Livaneli’nin yeni kitabı Can Yayınları’ndan çıkacakmış.

2 Beğeni

Isırgan Otu ve Kemik rafta öylece bekliyor hala. :smiling_face_with_tear:

AoT tamamen yayıncı mı değiştirdi? Bilgisi olan?

5 Beğeni

Yayıncı değişmedi Kayıp Kızlar ile İzole Şehrin Hanımı’nı Komikşeyler aldı. Ama bu iki manganın yazarı Hajime Isayama değil.

2 Beğeni

Bilgilendirme için teşekkürler. Geçenlerde ana seriyi toplamaya başlamıştım ondan gerildim biraz.

3 Beğeni

Sonunda IAN RANKIN geldi.

4 Beğeni

30 senedir yine kimse derli toplu bir B.Traven külliyatı basmaya girişmez diye düşünürüm hep, umarım Sel bunu başarır.

1 Beğeni

Bir de Markaris var. Markaris çevirileri ilk baskıların tadını vermiyor ama. Sanırım direkt Yunanca çeviri değil.

1 Beğeni

Bir belirti yada bir done olurmu bilemem ama İzmir kitap fuarında ithaki malazani sergiye dahi getirmemiş. Sorduğumda hayırlısı dediler… Hayirlısı artik.

3 Beğeni

Allah allah, ne oldu ki? İyi gidiyorlardı. Gerçi hep aksıyordu ama geliyordu kitaplar. 6-7de dönmektense 5’ten dönmek daha sağlıklı diye düşünüp gelecek planlarından çıkardılar mı acaba? Ekonomi falan filan.

1 Beğeni

@AlperYlcnky1903 hocama soralım onun kulağı deliktir. Malazan, Yumi, Swan Song, Blood Meridian ile ilgili bilginiz var mı hocam?

Haftaya pazartesi geri sayım şeysini yapmazlarsa Malazan’da sıkıntı vardır kesin.

1 Beğeni