Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Malazan için Kasım mı demişlerdi? Öyleyse o çıkarsa ayın son haftası gelir. Öyle oluyor genelde.

1 Beğeni

Benim kulağıma gelen duyum Malazan serisinin fuar takvimine göre çıkacağı yönünde Nisan-Mayıs gibi Ankara Kitap Fuarı ve Kasım-Aralık İstanbul Tüyap fuarına göre deniyor.

3 Beğeni

İstanbul kitap fuarında görünecek deniyordu hocam. Kitap fuarı haftaya cumartesi başlayacak. Ben de ondan haftaya gelir haberi diye tahmin yürütüyordum.

2 Beğeni

ankara kitap fuarı aralıkta bu arada, tüyap tan bir hafta önce ya da sonra başlayacak

1 Beğeni

Belki Aralık ayında yapılacak olan Ankara Kitap Fuarına sarkmış olabilir. Bilim Kurgu Klasikleri serisinin 100 numaralı kitabı yeni duyuruldu onun heyecanı kaçmasın diye ertelenmiş olabilir.

2 Beğeni

Alfa, Ian Rankin ve Petros Markaris’i ikişer ikişer basacak. Çok iyi.

1 Beğeni

Bir PKD’siz ayı daha geride bırakıyoruz. Alfa, umudumuz kalmadı bilesin.

8 Beğeni

Dan Simmons’a yaptıkları gibi bandrol alıp basmayacaklar gibi duruyor.

3 Beğeni

Malazan’da şu 5 kitap çıksa da kurtulsak. Basılacak mı, basılmayacak mı gerilimi beni geriyor. O kadar para verdik seriye, şimdi basılmazsa ayıp olur :sweat_smile:

4 Beğeni

Valla benim çok umudum yok. İnsanlardan artık soran da talep eden de yok gibi hissediyorum. Son dönemde ne instagram ne x te nede forunda soran, zorlayan veya talep eden görmedim/eskisi gibi değil.
Sanderson’un firtınaışıği arsivi serisi gibi 5.kitaptan sonra bir ara mı var acaba da ithaki ve insanlar frene bastı? :thinking:

2 Beğeni

Aralığa kadar umutluyum ama Aralık ayı gelir ve hâlâ çıkmazsa umudumu bitiririm.

2 Beğeni

Yedikartal Efsanesi son kitap hakkında bilgisi olan var mı? Daha önceki sohbetlerde çıktı çıkacak şeklinde konuşmuştuk sanki? Unuttum zaten herşeyi :cry: baştan okuyacağım mecbur(memnun :melting_face: )…

3 Beğeni

Bunu ben de merak ediyorum. Sanki en son basılacaktı gibi hatırlıyorum ama emin değilim, yanlış bir şey söylemeyeyim.

2 Beğeni

9 hafta önce son düzeltmeleri yapıyorum diye yazmıştı sosyal medyada bir yoruma cevaben.

3 Beğeni

Amber günlüklerinin ikinci 5’lisine başlandığında 6-7 birer hafta arayla çıkmıştı. Sonraki hafta 8 çıkmayınca ben haftada bir çıkmayacak mı dediğimde editörden şu yanıtı almıştım:

Umarım planda bir değişiklik yoktur.

10 Beğeni

Kendimi son cilt 2027 de kitaplığımda olur diye ayarlamıştım. :slight_smile: Muhtemelen 2027 bitmeden Malazan tamamlanmış olur.

4 Beğeni

malazan ın yan kitaplarını da basarız derse ithaki - ki basması gerekiyor - 25 kitabın tamamlanması 2030 u bulur.

2 Beğeni

Burada yazdığım gibi olma ihtimali var.

3 Beğeni

Önemli olan çıkması. Çıktığı gibi alamayabiliyoruz artık kitapları maalesef. Yine de çabuk çıkması güzel olur tabii, yıllardır Drizzt ve Ejderha Mızrağı bekliyorum mesela; ona dönmesin mevzu yeter ki.
Not: Drizzt ve Ejderha Mızrağı da çıksın artık yeter yahu!

5 Beğeni

Kitap henüz türkçesi basılmadığından ve yabancı kaynaktaki halini bilmediğim için bir yorumda bulunamıyorum.

1 Beğeni