Türkiye’nin Düzeni (ayrıca Yalçın Küçük’ün Tezler de dahil edilmeli) belki de en önemli Türkiye tarihinin sosyo ekonomik tahlillerini yapıyor.
Kendi düşün dünyamı Jöntürklerden - Avcıoğlu’nun Yön - MDD çizgisi geleneği içerisinde gören birisiyim.
Avcıoğlu önemsediğim ve yazdıklarının çoğunu ilgiyle okuduğum bir aydın.
Avcıoğlu’nun sizin yeni baskı beklediğiniz set dışında Türklerin Tarihi seti de okunmalı.
Milli Kurtuluş ve Türklerin Tarihi iki set de okunmalı bence.
Türkiye’nin Düzeni en son Kırmızı Kedi sadece o kitabını tek cilt olarak basmıştı. Tekin yayınları Twitter da hepsini yeniden basacağız demiş.
Benim kitaplığımda olduğu için muhtemelen satın almam gibi ama yine de baskıları görüp öyle karar vereceğim. Belki kitaplıkta olanlar yerine yeni baskıları alırım.
Daha 2 ay önce Mahşer’in 1080 sayfalık tam metnini okumuştum. Baktım bu kitap da 900 sayfa civarında, türkçesi 1000 sayfaları bulur. Mahşer’in üstüne tekrar 1000 sayfa benzer içerik okumaya gözüm yer mi emin olamadım alıp almamakta. Yorumları takip edeceğim almak için.
Tavsiye üzerine keşfetmiştim. Yine sizin açıklamalarınızla daha verimli bir geniş kitap önerisi oldu. Teşekkür ederim. Eskiden basılan ama her zaman değerini koruyan metinlerin de yeni kitap basımlarında olması gerekiyor.
Valla hocam ithaki karışık sinyaller veriyor ama şurası kesin çoğumuzun gözü kulağı Malazan’la %50 indirimde. Ithaki ne kadar erken yaparsa bu ikisini biz o kadar erken para kazandırırız kendisine. Ne güzel Kuğu Şarkısı da var orda mis gibi. Haftaya gelir umarım tüm istediklerimiz.