Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Hyperion mu geliyormuş? :slight_smile:

2 Beğeni

Acaba devamını getirirler mi?

1 Beğeni

Gelir mutlaka diye düşünüyorum. Pegasus’un yaptığı hataya düşmezler.

6 Beğeni

Modern klasiklere yeni Conrad ve Golding kitapları geliyor.

Bandrol Alınan Kitapların Künye Bilgileri
Eser Adı Yazarı Çevirmen
AH Q’NUN GERÇEK HİKÂYESİ-BİR DELİNİN GÜNLÜĞÜ (KARTON K.) LU XUN, ÇİLE MADEN KALKAN,AYLİN YILMAZ ŞAŞMAZ,GİRAY FİDAN,
AH Q’NUN GERÇEK HİKÂYESİ-BİR DELİNİN GÜNLÜĞÜ (SERT K.) LU XUN, AYLİN YILMAZ ŞAŞMAZ,ÇİLE MADEN KALKAN,GİRAY FİDAN,
AKREP KRAL (KARTON K.) WİLLİAM GOLDİNG, GAMZE VARIM,
AKREP KRAL (SERT K.) WİLLİAM GOLDİNG, GAMZE VARIM,
GENÇLIK / YOLUN SONU (KARTON K.) JOSEPH CONRAD, BÜLENT ORAL DOĞAN,
GENÇLIK / YOLUN SONU (SERT K) JOSEPH CONRAD, BÜLENT ORAL DOĞAN,
11 Beğeni

Dwayne Johnson için araştırdım;

2 Beğeni

Bu Akrep Kral o Akrep Kral mıymış? Yani filmi çekilen?

1 Beğeni

Gençlik öyküsünü çoğumuz Lacivert Klasikler ile edindik ancak Yolun Sonu öyküsü orijinalinde tam olarak hangisi emin olmamakla beraber muhtemelen daha önce çevrilmemiş “The End of the Tether” olabilir diye düşünüyorum. İki öyküden oluştuğu için epeyce ince bir kitap olacaktır sanırım.

JOSEPH CONRAD ÖYKÜLERİ

4 Beğeni

Öyle olsa Wiki’de yazarlardı; aksine, “Tanrı” tabiri kullanmamak ve Akrep Kral kalıbına aşinalıktan faydalanmak için böyle bir çeviri tercih etmişler gibi görünüyor.

3 Beğeni

Ben de ona şaşırdım zaten. Olsa, daha önceden duyardık en azından.

2 Beğeni

Bu kitapla birlikte yazarın bütün romanları dilimize kazandırılmış oluyor. Toplamda yazarın on beş romanı var. On iki romanı on iki kitap halinde, üç tane kısa olan romanı ise bu kitapta toplanmış bulunuyor.

5 Beğeni

@Blackheart Filmin sayfasına da baktım, Golding yok, aynen.
@Sappy Yazarın forum başlığı yok sanırım, varsa da yoksa da her şekilde Sineklerin Tanrısı dışında okuma yapacaklar için bir öneri listesi yapılsa güzel olur.

3 Beğeni

9 Beğeni

Sonunda bir Wells kitabı geldi. Hem de en çok okumak istediğim :slight_smile:

2 Beğeni

Neden bu kadar bekledin, dünya kadar çevirisi var. :slight_smile:

3 Beğeni

Takıntı. İlla İş Kültür olacak, seriyi hep İş Kültür aldım ya :sweat_smile:

2 Beğeni

Dost Körpe almalıydın. @Ozgur çok seviyor mesela. Başka çevirileri okuyamıyor. :slight_smile:

4 Beğeni

Evet, o çok seviyordu. Kızacak şimdi bana Dost Körpe çevirisi almadığım için :slight_smile:

2 Beğeni

Gorunmez Adam fiyatiyla da cok iyi olmus, Uster ustad mad scientists serisinde Moreau ve Hyde yanina gec de olsa ekuriyi eklemis. Güzeeel :smiling_imp:

4 Beğeni

Editörü @Everfever anlatıyor… :books:

10 Beğeni

Mini videoyu izledim ve kitaplar ilgimi çekti. Listeme ekledim. Çok güzel anlatmışsınız hocam, insan merak ediyor doğrusu. :slight_smile: @Everfever

5 Beğeni