Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

3 Beğeni
8 Beğeni

14 Beğeni
15 Beğeni

İkisi arasındaki fark nedir? Kapak görseli hariç. :smiley:

1 Beğeni

Aralarındaki tek fark o halbuki :blush:

2 Beğeni

9 Beğeni
11 Beğeni

SONUNDA
(Epsilon bas artık Kılıçların Fırtınasını)

12 Beğeni

Bir an 6. kitap sandım…

1 Beğeni
11 Beğeni

Hyperion için de bandrol alınmamış mıydı? Acaba o neden çıkmadı?

3 Beğeni

İki haftadır bandrolü alınan bazı kitaplar o hafta çıkmadı. Ne zaman çıkar bekleyip göreceğiz.

2 Beğeni

Gregory Maguire’ın Lanetli’sinin 3. cildi çıkmış :slight_smile:

Everest’ten iki tane yeni Açıklamalı Notlarıyla şeklinde ciltli kitap gelmiş. Alice ve Dorian Gray’in Portresi vardı bu formatta. Bir de Sherlock Holmes’lar vardı benzer şekilde.

Karanlık Büyük Hikayeler serisine de yeni kitap gelmiş. Bu sefer Artemis Sketch etiketine geçiş yapmışlar. Leonardo da Dinci, Tesla ve Dante Alighieri kitapları çıkmıştı seriden. Merak etmiştim ama Dante’yi almıştım sadece Amazon’dan. Sonrasında fiyatları çok absürt hale geldi bunların.

4 Beğeni

Oh, fiyata bak. Önce cüzdan delinecek diye endişelendim, sonra ufak bir araştırmadan sonra pas geçme kararı alarak rahatladım. Almayı düşünenler için özet: İçinde Peter’in yer aldığı bir başka öyküyle birlikte, çocuğunu kaybeden tasalı bir annenin de yer aldığı, depresif bir hikaye daha mevcut. Bir Alice değil yani, bayağı damardan veriyor ekstrayı.

Bunun dışında, “Annotated” serisi zaten devam etmeliydi, geç bile kalındı; umarım daha işlevli eserlerle devam ederler. Masal için olanı da fazla “karanlık” olacaktır, zaten o evrenle tanışık olanlar için yine hüsran. Bekleyeceğiz.

3 Beğeni

Muhtemelen haftaya ön satışa çıkacaktır aynı anda 2 tane büyük kitabı ön satışa açmak istememiş olabilirler.

6 Beğeni

Bu da benden olsun. Yakında diğer sitelere de eklenir.

7 Beğeni
9 Beğeni

Yazarın ilk kitabı. Böylece bütün kitapları Türkçeye kazandırılmış oldu.

5 Beğeni

Benim gibi bekleyenler için

7 Beğeni