Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

YKY cepheye bir Orhan Duru öykü derlemesi daha sürmüş. :slight_smile: “Yoksullar Geliyor” için bandrol alınmış.

5 Beğeni

Alper Hocam bu öykü derlemesi değil. Yani derleme değil. Tek başına bir öykü kitabı. İçinde bilim kurgu öyküleri var ve Ada Yayınları’ndan 1982 yılında basılmış bir eser.

Yazarın Tüm Öyküleri 1. cildi Sarmal’da da var bu öyküleri bu arada. Selam olsun reise.

3 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Max Frisch ve Haldun Taner için bandrol alınmış

4 Beğeni

Kitabın içeriğini biliyorum ben okudum. Birden fazla öykü bir kitaba toplandığı zaman onun adı derleme olmuyor mu?

1 Beğeni

Kronik yeni kitap…

4 Beğeni

Kitap serisinde öyle bir olay yok hatırladığım kadarıyla.

1 Beğeni

Ithaki aslında madem ödüllere el atıyor. Paolini’nin şu kitabını da hayrına bassa…

5 Beğeni

8 Beğeni

Çocuk Hırsızı mı? Çocukları çalan bir hırsızın hikayesi mi? :thinking:

4 Beğeni
3 Beğeni

Evet yok ama gelecek kitapta gerçekleşecek.

1 Beğeni

GRRM’nin böyle bir açıklaması var mıydı? Gerçekten bilmiyorum. Diğer taraftan eğer kitaplar da diziyi takip edecekse hayal kırıklığı yaratmaz umarım.

1 Beğeni

Martin’in D&D’ye söylediği üç büyük olay var. Biri bu. Diğer iki olay haricindeki tüm olaylar tamamiyle farklı olacak.

2 Beğeni

Anladım. Çıkarsa göreceğiz bakalım.

2 Beğeni

Ruh Adam, özel baskısını isterdim

3 Beğeni

Derleme diyince seçme öyküler gibi bir anlam oluşuyor benim zihnimde açıkçası. Yayınevleri derleme yapar ya, o şekilde.

2 Beğeni

Şimdilik öyle bir planları yokmuş ama umarım birkaç yıla benzer bir baskıyı Ruh adam için yaparlar.

2 Beğeni

Alfa’ya Farseer Serisi’nin devamı gelecek mi diye sorabilecek var mı?

1 Beğeni

Ben sormuştum geçen ay. Henüz belli değil demişlerdi.

2 Beğeni