Açıklamalı notlarıyla Hobbit’i tekrar bassınlar ya karaborsa olmuş hepsi:(
Sanki yine bir tivitte bu yıl tekrar basılacağı söylenmişti. Umarım basarlar .
Keşke bassalar, o kadar uzun zamandır bekliyorum ve o kadar uzun zamandır sahaflarda araştırıyorum ki artık yüksek fiyatlarla karşılaşmaktan bıkıp intikam planları kurmaya başladım. Yeniden basılınca 2 tane fazladan alıp (evet 2 sahaf var koca şehirde )
sahafların gözü önünde yakmayı planlıyorum. Delirttin beni İthaki!
Vonnegut haftaya sitelere eklenir herhalde. Bu Kazuo İshiguro yeni kitabı YKY bandrol aldı ne zamandır ama gelmedi, hiç haber var mı?
Büyük ihtimalle Mayıs ayında gelir Vonnegutlar. Nisan kitaplarını video olarak paylaşmışlardı, bu kitaplar yoktu içinde.
Epeydir bekliyorduk. Güzel haber. Ben iki rengini de alacağım. Fiyatının bir önemi yok
Bu Mehmet Atılgan Yusuf Atılgan’ın oğlu mu yoksa isim benzerliği mi?
Önceden yayımlanmış 2-3 kitabı daha olduğunu gördüm ama Mehmet Atılgan hakkında hiç bir bilgim yok.
@BiblofilYouTube ben almayı düşünmüyorum, ama yarın ne olur bilemiyorum.
Moral bozmak istemem ama bu haber, o haber değil
Alırsın alırsın.
Ninth House’u Martı bassaydı benzer fiyata ciltli ve harika bir baskısı olacaktı. İthaki bastığı için karton kapağa maksimum indirimli hali bu.
Evet, o da doğru. Çeviri bilmem ama dizgi, imla konusunda da bir fark olmuyor nasılsa.
İthaki’den tüm seriyi basmadığı sürece seri kitabı alınmaz. Yoksa ağaç eder seni.
Benim de öyle bir niyetim var. Baskılar çok güzel duruyor.
Tolkien olsun da ne olursa olsun, bu arada saga izlerken sizin adınızı görünce bir garip oldum. Düşlem ve saga çok güzel programlar, yeni videoları dört gözle bekliyorum.
Yok genel olarak İthaki ile alakalı bir haber değil o Berna’nın kendi yapacağı bir içerik haberi sanırım.
Çok teşekkür ederim efendim, çok mutlu oldum bunu duyduğuma