Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Açıklamalı notlarıyla Hobbit’i tekrar bassınlar ya karaborsa olmuş hepsi:(

4 Beğeni

Sanki yine bir tivitte bu yıl tekrar basılacağı söylenmişti. Umarım basarlar :star_struck:.

4 Beğeni

Keşke bassalar, o kadar uzun zamandır bekliyorum ve o kadar uzun zamandır sahaflarda araştırıyorum ki artık yüksek fiyatlarla karşılaşmaktan bıkıp intikam planları kurmaya başladım. Yeniden basılınca 2 tane fazladan alıp (evet 2 sahaf var koca şehirde :frowning_face:)
sahafların gözü önünde yakmayı planlıyorum. Delirttin beni İthaki!

4 Beğeni

Vonnegut haftaya sitelere eklenir herhalde. Bu Kazuo İshiguro yeni kitabı YKY bandrol aldı ne zamandır ama gelmedi, hiç haber var mı?

3 Beğeni

Büyük ihtimalle Mayıs ayında gelir Vonnegutlar. Nisan kitaplarını video olarak paylaşmışlardı, bu kitaplar yoktu içinde.

4 Beğeni
19 Beğeni

10 Beğeni

Epeydir bekliyorduk. Güzel haber. Ben iki rengini de alacağım. Fiyatının bir önemi yok :slight_smile:

4 Beğeni

Bu Mehmet Atılgan Yusuf Atılgan’ın oğlu mu yoksa isim benzerliği mi?

1 Beğeni

Önceden yayımlanmış 2-3 kitabı daha olduğunu gördüm ama Mehmet Atılgan hakkında hiç bir bilgim yok.

@BiblofilYouTube ben almayı düşünmüyorum, ama yarın ne olur bilemiyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Moral bozmak istemem ama bu haber, o haber değil :blush:

2 Beğeni

Alırsın alırsın. :slight_smile:

2 Beğeni

Değil. Müstear isim

2 Beğeni

Ninth House’u Martı bassaydı benzer fiyata ciltli ve harika bir baskısı olacaktı. İthaki bastığı için karton kapağa maksimum indirimli hali bu. :upside_down_face:

8 Beğeni

Evet, o da doğru. Çeviri bilmem ama dizgi, imla konusunda da bir fark olmuyor nasılsa.

2 Beğeni

İthaki’den tüm seriyi basmadığı sürece seri kitabı alınmaz. Yoksa ağaç eder seni.

1 Beğeni

Benim de öyle bir niyetim var. :slight_smile: Baskılar çok güzel duruyor.

3 Beğeni

Harfa Kitap.

7 Beğeni

Tolkien olsun da ne olursa olsun, bu arada saga izlerken sizin adınızı görünce bir garip oldum. Düşlem ve saga çok güzel programlar, yeni videoları dört gözle bekliyorum.

2 Beğeni

Yok genel olarak İthaki ile alakalı bir haber değil o Berna’nın kendi yapacağı bir içerik haberi sanırım.

Çok teşekkür ederim efendim, çok mutlu oldum bunu duyduğuma :blush:

3 Beğeni