Orijinal kapağı bilmiyorum ama o kapağı bilmeyince bu kapak da gayet güzel
Ekleme: 2 kapakta birbirine çok benzer. Bana fark etmez çıksın ve tamamlansın da nasıl çıkarsa çıksın
Orijinal kapağı bilmiyorum ama o kapağı bilmeyince bu kapak da gayet güzel
Ekleme: 2 kapakta birbirine çok benzer. Bana fark etmez çıksın ve tamamlansın da nasıl çıkarsa çıksın
The will of the many kitabını hangi kapakla basacaklar merak ettirdi
Bence de. The will of the many’nin orjinal kapağı çok güzel orjinal olmasa bile aynı güzellikte olur umarım.
Çok bilgim yok ama övülen/sevilen bir seri mi yurtdışında?
Evet baya popüler, üç kitabında goodreads puanı 4 üzeri
Hangi seriden/serilerden bahsediyoruz anlayamadım tam olarak.
Benim ümidim düşük ya maalesef benzer şey yaşanırsa ingilizcesini alırım sanırım ileride
James Islington’un ilk kitabı türkçe olarak yakında çıkacak " The Licanius Trilogy" serisi ve daha ileride çıkacak “Hierarchy” serisinin kitapları
Anıtın, ilk yapımının ayrıntılı olarak ele alındığı kitaptan öğreniyoruz ki, orijinal anıt Ankara Kalesi’nin simgeselleştiği ve anıtı “koruduğu” yaklaşık insan yüksekliğinde bir platform üstünde yükselmiştir.
Anıtın doğu (arka) tarafında korunmama simgesi olacak herhangi bir figür olmadığı gibi buradan yükselen beş basamakla platforma çıkılmakta ve konuşma platformu olarak kullanılması sağlanmaktadır. Böylece Doğu cephesinin “barış” ve “güven duygusunu” taşıması da vurgulanmaktadır." Buna karşın yüzü "Batı "ya dönük askerin dikkatle o yönü gözlemesi “antiemperyal” tutuma da vurgudur. Anıtta Anadolu kadınlarını simgeleyen figür ise Anadolu kadınının Kurtuluş Savaşı’ndaki cesareti ve fedakârlığını vurgulamasının yanı sıra Cumhuriyetin adeta “feminist” duruşunu da göstermektedir.
Kale platformu üstündeki iki kurt figürü şartnamedeki “Ergenekon destanındaki gibi, dağların yarıldığını söylemek belki abartı olacaktır; ancak bu mücadelenin dağlara ve devlere karşı verildiğini iddia etmek” isteğinin karşılığıdır. Zafer Anıtı kitabı ayrıca ilginç bir farklı tarih okuması sunmaktadır.
Cumhuriyet tarihinin zaman içinde gittikçe tutuculaşarak devrimin ilkelerinin unutturulmaya çalışılmasının izlerini de sürmektedir.(Cumhuriyet Kitap)
Fuarda çıkacak Malazan planı suya düştü demek ki. Yumi yok, Swamp yok. Bu İzmir ne etti size eyyyy Ithaki?
Mayıs da Malazan büyük ihtimalle çıkar da Swamp son cilt ne zaman olur bilemem.
Hiç haber ses seda yok, şahsen Mayıs bile şüpheli duruyor😔
Ubik bkkya dahil olacaktı. Bu tasarım bkk dışında bir tasarım. Ubik 2 kapakla mı basılacak acaba? Öyle olursa daha iyi olur.
Büyük ihtimalle bu seriye de dahil olacaktır. Eksik kitap olmaması lazım nerden bakarsanız.
@Nihat_Serkan
Olabilecek en kötü kapak tasarımlarını seçmişler.