Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu serilerin sıfırı yok sanırım, ikinci el bulmamız gerekiyor.

1 Beğeni

Bir kısmının vardı diye hatırlıyorum, ama ikinci elden tamamlamak gerekiyor.

2 Beğeni

Wundebah.

2 Beğeni
5 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Sarı-Yüz-R-F-Kuang/dp/6052655631/ref=mp_s_a_1_1?crid=2FOXOIZPVVR47&dib=eyJ2IjoiMSJ9.3RfqUfIHGcJyZzjyhGNt9pulq-xglSQV1lR6NzvDPR9xo4nJa9h4oqOF6XEJe_zSq-0FKR2D6Ci24HkSzq-BWAg3i31xzxnN1uK31rpILfe3phMqXuo-m2JXoFQsNmwJrh2A-Bov9LwCt0S6O1PvcA.xPYx6FlKJe5JfntIUZKZL67vEYefBtvT95EzSagLFJ4&dib_tag=se&keywords=sarı+yüz&qid=1746036012&sprefix=sarı+yüz%2Caps%2C136&sr=8-1

Yayınevinin kendi sitesinde falan yok ama Amazon önsiparişe açmış. İlk kez görüyorum

7 Beğeni
8 Beğeni
8 Beğeni

O nasıl bir isimdir? Son kitabın adı akılda çok kalıcı olmuş, daha uzun bir isim koysaymış yazar :grin:

13 Beğeni

Kitabın orjinali de bu. Herkunft deyince akan sular durulur artık. Bundan sonra bu kelimeyi kullanıyorum hayatımda.

Şaka. Orjinali bu. Ne okuyorsun diye sormayın sakın.

6 Beğeni

İnternet olur da, kitapçıdan almak zor. Kitapçıya giriyorsun ve şunu söylüyorsun daha doğrusu söylemeye çalışıyorsun:

Ben: Kitap arıyorum.
Kitapçı: Adı nedir?
Ben: Dul Kadın bir dakka neydi ya? Hah Dul Kadın Su Kabını şey yapıyorsa, ne yapıyorsaydı? Ağzı Öne Gelecek Şekilde…
Kitapçı: Ne diyorsunuz, lütfen terkedin dükkanı.
Ben: Mezarın üstüne Bırakıyorsa diyec…
Kitapçı: Lütfen çıkınız!

:joy:

27 Beğeni

Genç yetişkin kitabı mı?

Bu kadar çok süsleyip püslemeleri bana genç yetişkin kitabı diye düşündürdü. :slight_smile:

Sarı Yüz - Özel kutusu BKM’de satışta!
R. F. Kuang’ın ses getiren romanı Sarı Yüz özel kutu içeriği:
:books: Sarı Yüz kitabı
:handbag: İki tarafı baskılı özel tasarım çanta
:paperclip: Kitaba özel ayraç
:art: Karakter kartı
:notebook: Özel baskı defter
:dart: Rozet

7 Beğeni

Goodreads de yetişkin kurgu yazıyor.

3 Beğeni

Hediye edilen karttaki resim de öyle duruyor ve verdikleri hediyeler de o izlenimi vermedi değil. Bu zaten Kuang’ın son şansı. Bu kitabı da alıcam ama balon çıkarsa eğer daha ağzıyla kuş tutsa yazar almam.

2 Beğeni

Ben Haşhaş serisini okudum, okuduktan sonra bir daha okumam diye sattım ama fena değildi.

2 Beğeni

Goodreads okur ödülü aldıysa uzak durmakta yarar var. Bir tane de güzel kitap denk gelmedi ödül alan kitaplardan.

6 Beğeni

Son kitabın 50.sayfasına kadar dayandım ve bitiremedim ama Babil güzeldi mesela. Karmaşık duygular içindeyim ama yazar öyle çok çok abarılacak yanı yok :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu Rıhtımda çok bekleniyordu aynı Haşhaş Savaşı gibi ama 2.Rıhtım Vak’ası olarak tarihe geçmez umarım :joy:

2 Beğeni

Goodreads puanı -3.7- pek iç açıcı değil (genel kitleye hitap etmediğini gösteriyor benim için, o bağlamda iç açıcı değil), alacak kitleyi genişletmek için yapılmış bir pazarlama hamlesi bence. Bookstagramlar falan bol bol reklam yapar kitlelerine, tipik İthaki yani. :slight_smile:

5 Beğeni

Yaparlar, pazarlama hamlesi olur. Yapmazlar, yav bu İthaki neden böyle şeyler yapmıyor denir.

Bu İthaki ne yapsın sizi mutlu etmek için? :slight_smile:

5 Beğeni