Bu serilerin sıfırı yok sanırım, ikinci el bulmamız gerekiyor.
Bir kısmının vardı diye hatırlıyorum, ama ikinci elden tamamlamak gerekiyor.
Yayınevinin kendi sitesinde falan yok ama Amazon önsiparişe açmış. İlk kez görüyorum
O nasıl bir isimdir? Son kitabın adı akılda çok kalıcı olmuş, daha uzun bir isim koysaymış yazar
Kitabın orjinali de bu. Herkunft deyince akan sular durulur artık. Bundan sonra bu kelimeyi kullanıyorum hayatımda.
İnternet olur da, kitapçıdan almak zor. Kitapçıya giriyorsun ve şunu söylüyorsun daha doğrusu söylemeye çalışıyorsun:
Ben: Kitap arıyorum.
Kitapçı: Adı nedir?
Ben: Dul Kadın bir dakka neydi ya? Hah Dul Kadın Su Kabını şey yapıyorsa, ne yapıyorsaydı? Ağzı Öne Gelecek Şekilde…
Kitapçı: Ne diyorsunuz, lütfen terkedin dükkanı.
Ben: Mezarın üstüne Bırakıyorsa diyec…
Kitapçı: Lütfen çıkınız!
Genç yetişkin kitabı mı?
Bu kadar çok süsleyip püslemeleri bana genç yetişkin kitabı diye düşündürdü.
Sarı Yüz - Özel kutusu BKM’de satışta!
R. F. Kuang’ın ses getiren romanı Sarı Yüz özel kutu içeriği:
Sarı Yüz kitabı
İki tarafı baskılı özel tasarım çanta
Kitaba özel ayraç
Karakter kartı
Özel baskı defter
Rozet
Goodreads de yetişkin kurgu yazıyor.
Hediye edilen karttaki resim de öyle duruyor ve verdikleri hediyeler de o izlenimi vermedi değil. Bu zaten Kuang’ın son şansı. Bu kitabı da alıcam ama balon çıkarsa eğer daha ağzıyla kuş tutsa yazar almam.
Ben Haşhaş serisini okudum, okuduktan sonra bir daha okumam diye sattım ama fena değildi.
Goodreads okur ödülü aldıysa uzak durmakta yarar var. Bir tane de güzel kitap denk gelmedi ödül alan kitaplardan.
Son kitabın 50.sayfasına kadar dayandım ve bitiremedim ama Babil güzeldi mesela. Karmaşık duygular içindeyim ama yazar öyle çok çok abarılacak yanı yok
Bu Rıhtımda çok bekleniyordu aynı Haşhaş Savaşı gibi ama 2.Rıhtım Vak’ası olarak tarihe geçmez umarım
Goodreads puanı -3.7- pek iç açıcı değil (genel kitleye hitap etmediğini gösteriyor benim için, o bağlamda iç açıcı değil), alacak kitleyi genişletmek için yapılmış bir pazarlama hamlesi bence. Bookstagramlar falan bol bol reklam yapar kitlelerine, tipik İthaki yani.
Yaparlar, pazarlama hamlesi olur. Yapmazlar, yav bu İthaki neden böyle şeyler yapmıyor denir.
Bu İthaki ne yapsın sizi mutlu etmek için?