Goodreadste oyladığı kitaplar genelde basılıyor, oylayıp basılmadığı oldu mu çok dikkat etmemekle beraber genelde bir zaman sonra baskısı çıkmış oluyor. En azından takibe aldıklarım o yönde. Şimdilik oylayıp da gelmesi uzan sürenler genelde BKK’ya dahil olanlar ya da PKD kitapları.
![]()
Helal olsun Martı’ya.
Çok makul fiyatlara ciltli ve güzel bir baskıyla da bu ülkede fantastik basılabildiğini göstermiş oldu. Umarım diğer eserlerini de tez zamanda kazandırırlar.
Yeeeeeeeeyyyyyy!
Valla Martı’ya helal olsun, genelde hep genç yetişkin kitapları basardı ama bu serinin hakkını veriyor cidden, umarım gerek John Gwynne’in gerek farklı yazarların fantastik serilerini de güzelce basmaya karar verirler. Gelsin de okuyalım.
İnstagramdan yazmak lazım. Yazarın diğer serilerini de bassınlar diye. Omca genç yetişkin, romantik türü kitaplarin arasında on yılda bir yetişkin fantastikle kalmasınlar. ![]()
Kapak “en kötü kitap kapakları” listesine rahat girer…
Kapak kitabın içeriğini yansıtıyor. Rama serisinin temasına uygun bir kapak olmuş.
Kapak dizideki en iyi kapaklardan biri gerçekten. Yurtdışı kapakları çok kötü
Uzay Destanı serisi tamamlanıp bu kitaba geçilseydi keşke.
Sanırım İthaki en kötü kapak nasıl yapılır, onu bulmaya çalışıyor
. Ben de beğenmedim.
Ancak tabii Rama serisini basmaya başlamaları çok olumlu. Umarım kısa zamanda seriyi bitirir İthaki.
Çok sade ve şık olmuş kapak bence, sevdim. Ama tabi devamını beklemek ömür boyu sürecektir muhtemelen.(Halbuki 4 kitabıda önceden bastılar tek yapmaları gereken yeni kapak) Bir de sanki pkd önce çıkacak demişlerdi onun kapak paylaşımı hâlâ yok.
Olabilir hocam. Zevkler farklı farklı. Dediğim gibi ben beğenmedim, bana pek bilimkurgu hissiyatı vermiyor. Şu tarz kapakları seviyorum ben:
Buram buram bilimkurgu kokuyor.
Ancak yine dediğim gibi serinin bitirilmesi kapak konusundan daha önemli.
bütün seriyi okumuş biri olarak, kapağı çok beğendim.
Keşke oumuamua bir daha gelse ![]()
Ben de kapağı beğendim. BKK serisine uygun bir kapak olmuş.
Bence buradaki en büyük sorun BKK serisinin kapak formatında.
Kesinlikle BKK kapak tasarımları ilk başından beri benimde hoşuma gitmiyor. Karanlık kitaplık daha güzel tasarlanıyor.