Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Dedalus 'dan alıp okuyacaktın bence.

2 Beğeni

Yok, ben şimdi Dedalus’dan alırsam, sırf ben aldım diye Alfa basmak zorunda kalacak. Çünkü kesin ben aldıktan sonra basar Alfa. Şimdilik bekliyorum.

3 Beğeni

Dedalus al da şu yıllardır Alfa bekleyenler rahatlasın artık. :slight_smile:

2 Beğeni

Pardayanlar’da Alfa’yı ben de bekleyenlerdenim. Peki güzel, bekliyoruz da ne olacak ? Ben size ne olacak söyleyeyim:
Bir kere çevirmeni İsmail Yerguz olacak. Evet yaptığı Sefiller romanı çevirisini ağzına yüzüne bulaştıran İsmail Yerguz.
Kitabı elimize aldığımızda ilk dikkatimizi çeken normalde 2, 3 cümle olabilecekken tek cümle haline getirilmiş uzuuun uzuun cümleler olacak. Bu cümlelere hakim olmaya çalışmak için kimbilir aynı cümleyi kaç kere okuyacağız…
Adamın çeviri tarzı bu keza…
Ooofff of… Başka çevirmen mi bulamadınız…

1 Beğeni

Bizler için kendini feda et yiğidim :slightly_smiling_face:

@alper @Erdo hoşgeldiniz. Bi daha giderseniz ban attırırım size :blush:

6 Beğeni

Hocam çok beklemeyin İzmir fuarında Alfa yetkilisi ile görüştüm konuyu. Elindeki bu yıl basılacaklar listesini gösterdi. Yeni yazarlardan ve teliflerden onlara zaman ayıramıyoruz dedi. Zaten kitabı çeviri için bekletiyoruz dedi. Yani daha çeviriye bile gitmemiş. Bana söylediği bu, yorum sizin artık…

4 Beğeni

Çok teşekkürler Melih. :slight_smile: Hodri meydan, varsa kurbağaya çevirecek buyursun. :slight_smile:

3 Beğeni

Fotoğrafını çekip burada paylaşsaydınız güzel olurdu :slight_smile:.

:blush::blush:

Guzel olurdu ama oyle bir bilgiyi dışarıya somut olarak verebileceğini sanmıyorum. Kendi savını kanıtlamak icin gösterdi ama dedigin kısım başka bir mesele bence.

Açıkçası adamlar prensip olarak yeni kitap ve yazarlara yönelmişler. Tekrar baskı bile çok düşünmüyoruz bu süreçte demişti.

Tabii tekrar söylüyorum bu onların bana anlattığı. Bunca yıldır yayınevlerinden neler dinledik.

Zaten karar aldım kış İzmir fuarında röportaj gibi yapıcam yayın evlerindeki herzaman görüştügüm kisilerle :blush::blush:

1 Beğeni

Bir kurbaga formu ben de alayım. :slight_smile:

1 Beğeni