Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Çıkmış sonunda.
Grafik dizayn işini niye beceremiyorlar anlamıyorum gerçekten

11 Beğeni
6 Beğeni

İsim sadece bana mı kitap sanki böyle sosyoloji klasiğiymiş gibi bir izlenim yaratıyor?

6 Beğeni

Kapak, yazı fontu hariç gayet güzel ama işte o yazı hakikaten çok ucuz görünmekle kalmayıp kitabın albenisini tek başına etkiliyor…

1 Beğeni

Kitabın ne olduğunu bilmesem ben de öyle bir kitap sanardım.

2 Beğeni

Kitabın ne olduğunu bilmiyordum ve öyle sandım

3 Beğeni

Kitapyurdu’nda halen satış açılmadı. Kitapsepeti, Bkm’den almak istemiyorum aşırı sorunlular. İlknokta ciltliyi satışa açmamış ve indirimi düşük. D&R ve İdefix’i boykot ediyorum almıyorum - ki almak istesem bile ciltli satışa açmamışlar.

Arkadaş… sevgili Martı Yayınları yetkilileri, kendi satış sitenizi açsanıza artık sektöre kitap satamayız kaygısı ile kendi satış sitenizi açmıyorsunuz yıl oldu 2500 artık aşın şu kaygıları, Kitapyurdu da içime sinmese de ilk iki kitabı oradan aldığım için bekleyeceğim sanırım. Tabii sizin bildiğiniz başka satış yeri yoksa.

1 Beğeni
1 Beğeni

Kitapyurdu’nda satışa açıldı. Az önce baktım.

3 Beğeni

2 Beğeni

Bir nebze daha ucuz burda.

6 Beğeni

Bu nasıl bir seri? Goodreads puanı uçuk derece yüksekmiş. YA herhalde dedim ama öyle değilmiş.

2 Beğeni

Ben de baya merak ediyorum. Hatta yazarın öbür serisinden daha fazla heyecanım var. Puanını görünce ben de baya bir şaşırdım ve yükseldim. Tam olarak Y.A değil. Ağır Distopyalardan gibi. Açlık Oyunları, Kızıl Yükseliş,Labirent gibi bir eser gibi görünüyor.

3 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni

:slight_smile:

Neyse ki bir yayınevi sonunda ikna olmuş çevirmeye. :slight_smile:

İyi ya da kötü hikaye olmasına bakmadan, külliyat okuyan, takip eden okurlar için King’in Türkçe çevirisi olmayan kitabının /kitaplarının çevrilmesi sevindirici.

4 Beğeni

Oooo Alper Abi dönmüşsün :blush::blush:. Hoş geldin abi.

4 Beğeni

:slight_smile:

Malazan yeni kitap çıkmadan geleyim dedim. :slight_smile:

6 Beğeni

Alfa Pardayanlar basmadı demi :rage:

1 Beğeni

Yeni bir yayınevi, ilgi çekici bir ilk kitap.

1 Beğeni