Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

resim

6 Beğeni

231387493

#2.5 ekimde geliyor. Reis 4. kitabı da 10 Mart 2026’da çıkaracakmış. Reis hızlı.

11 Beğeni
7 Beğeni
11 Beğeni

Maşallah etiket fiyatına bak.

1 Beğeni

Etiket fiyatına değecek bir kitaptır umarım zira son iki kitabı hayal kırıklığıydı.

2 Beğeni

Bir haberde okumuştum. Bu kitap için çok iddialı konuşmuş. Yazdığım en iyi eser minvalinde bir şeyler bahsetmiş.

1 Beğeni

Kapağında “Şu ana kadar okuduğum en iyi kitap - Dan Brown” yazıyormuş. :sweat_smile:

10 Beğeni

Yok bence şöyle bişey olacak.

“Okurken yerimde duramadım” Stephen King

6 Beğeni

O beklenen büyük gün sonunda geldi çattı demek. Çıksın hemen saldıracağım kitaba :hugs: Seviyorum Dan Brown reisin kitaplarını ve bayağı özledim.

4 Beğeni

New York Times Bestseller yazmazsa kitabı almıyorum. :joy:

4 Beğeni

Sanırım kitap ilk önce İlknokta’ya düştü. Henüz Kitapyurdu bile eklememiş.

1 Beğeni

Kitap çıkmış ama 8 Eylül’den itibaren dağıtıma çıkacakmış. Şu an ön siparişte. Biraz erken sevindik sanki :sweat_smile:. Zaten yurtdışında da eylülde çıkacaktı.

1 Beğeni

10 Beğeni

İlknokta isminin hakkını verdi bu sefer :joy:
@Lorien_archers en azından fiyatını erkenden öğrendik. Kampanyalar falan derken iyi fiyata alınır gibi.

3 Beğeni

“Şimdiye kadar övdüklerimi unutun. Okuduğum en muazzam kitap bu.” Stephen KING

5 Beğeni

Yazarın hizmetçi kitabının çalıntı olduğuna dair haberler görmüştüm X te, çok detayını okumadım var mı aslı astarı?

Öyle bir iddiayı ben de duydum ancak kitabı henüz okumadığım için net bir şey söyleyemiyorum. Aslında bu tür polisiye eserlerde bazen konular genel hatlarıyla birbirine benzeyebiliyor. Umarım iddia gerçek değildir.

3 Beğeni

Aslı astarı olan bir durum değil bildiğim kadarıyla mahkemece kanıtlanmış herhangi bir karar yok. Tamamen okuyucu yorumları üzerine dönen bir tartışmaydı. Zaten Hizmetçi teması çoğu gerilim kitabında kullanılan bir unsur. Hizmetçinin Günlüğü diye bir kitapta var benzer temalar. Yazarın dili diğerinden ayrışıyor. Son dönemde kitap isim benzerliğinde bile çalıntı diye dramalar çıkıyor.

3 Beğeni

Merhaba,

Sırların sırrı kitabını almayı düşünüyorum fakat kronolojik bir sıralama var mı acaba? Sadece bu kitabı alsam yeterli olur mu? Önceki kitaplarıda okumam gerekiyor mu yoksa?

1 Beğeni