#2.5 ekimde geliyor. Reis 4. kitabı da 10 Mart 2026’da çıkaracakmış. Reis hızlı.
Maşallah etiket fiyatına bak.
Etiket fiyatına değecek bir kitaptır umarım zira son iki kitabı hayal kırıklığıydı.
Bir haberde okumuştum. Bu kitap için çok iddialı konuşmuş. Yazdığım en iyi eser minvalinde bir şeyler bahsetmiş.
Kapağında “Şu ana kadar okuduğum en iyi kitap - Dan Brown” yazıyormuş.
Yok bence şöyle bişey olacak.
“Okurken yerimde duramadım” Stephen King
O beklenen büyük gün sonunda geldi çattı demek. Çıksın hemen saldıracağım kitaba Seviyorum Dan Brown reisin kitaplarını ve bayağı özledim.
New York Times Bestseller yazmazsa kitabı almıyorum.
Sanırım kitap ilk önce İlknokta’ya düştü. Henüz Kitapyurdu bile eklememiş.
Kitap çıkmış ama 8 Eylül’den itibaren dağıtıma çıkacakmış. Şu an ön siparişte. Biraz erken sevindik sanki . Zaten yurtdışında da eylülde çıkacaktı.
İlknokta isminin hakkını verdi bu sefer
@Lorien_archers en azından fiyatını erkenden öğrendik. Kampanyalar falan derken iyi fiyata alınır gibi.
“Şimdiye kadar övdüklerimi unutun. Okuduğum en muazzam kitap bu.” Stephen KING
Yazarın hizmetçi kitabının çalıntı olduğuna dair haberler görmüştüm X te, çok detayını okumadım var mı aslı astarı?
Öyle bir iddiayı ben de duydum ancak kitabı henüz okumadığım için net bir şey söyleyemiyorum. Aslında bu tür polisiye eserlerde bazen konular genel hatlarıyla birbirine benzeyebiliyor. Umarım iddia gerçek değildir.
Aslı astarı olan bir durum değil bildiğim kadarıyla mahkemece kanıtlanmış herhangi bir karar yok. Tamamen okuyucu yorumları üzerine dönen bir tartışmaydı. Zaten Hizmetçi teması çoğu gerilim kitabında kullanılan bir unsur. Hizmetçinin Günlüğü diye bir kitapta var benzer temalar. Yazarın dili diğerinden ayrışıyor. Son dönemde kitap isim benzerliğinde bile çalıntı diye dramalar çıkıyor.
Merhaba,
Sırların sırrı kitabını almayı düşünüyorum fakat kronolojik bir sıralama var mı acaba? Sadece bu kitabı alsam yeterli olur mu? Önceki kitaplarıda okumam gerekiyor mu yoksa?