Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Şubatta sorduğumda haziran planlarında demişlerdi. 2-3 ay daha sarkmış. İki kitap arası 2 seneyi geçmiş oluyor böylece.

Geç de olsa çıkmasına sevindim.

2 Beğeni

Ehem. Darısı Dönüştüğümüz Şehir’in 2. kitabının başına. Onun da ilk kitabı basılalı 2 yılı geçti.

3 Beğeni

Bunun devamından haberim yoktu, kitabı da almamıştım zaten. Bu vesile ile bakınırken gördüm ki Dex yazarın iki tane üçlemesine başlayıp, ikisinde de 3. kitabı basmadan bırakmış serileri :confused:
Hem Miras, hem de Kırık Diyar üçlemelerinin ilk iki kitabını basmış sadece. Okura çok büyük saygısızlık.

5 Beğeni

Bakalım malum yayınevi Işıkyaratan 5’i ne zaman basacak?

4 Beğeni
5 Beğeni

2 Beğeni

Kırık Diyar üçlemesini ufak bir Kairos yayın evi ( Düzeltme için teşekkür ederim @smartestidiot ) yeniden basacaktı en son, adını hatırlayamadım. Beğenerek okuduğum serilerden.

Zamanında şöyle konuşulmuş:

5 Beğeni

Kairos’tan çıkacak ama küçük bir yayınevi değil, çünkü Olimpos Yayınları’nın alt markası.

4 Beğeni
7 Beğeni

13 Beğeni

King abi bir dur zaten ortalık karışık. :smile:

Ne diyorsun okunur mu? Benim tarzı anladın.

2 Beğeni

Okunur bence. :slight_smile:

3 Beğeni

O zaman listededir şimdiden.

2 Beğeni

İthaki çalışanı gibi hissediyorum bugünlerde. Eksik Parça, Alfa, Can’dan beklediğim kitapları paylaşmak istiyorum artık yeter.
:slightly_smiling_face:

Bugün çıktı. Gavurcasını okumak istemiyorum, bir babayiğit yayınevi el atsın kitaba lütfen. Bunun IT versiyonunu da yaparlar inşallah bir gün.

11 Beğeni

Uzun yürüyüş sayfa sayısı neden bu kadar? Eski basım Azrail Koşuyor kitabı 384 sayfa ve çoğunluk Azrail Koşuyor hikayesine ait. Acaba bu eski basımdaki uzun yürüyüş kısaltılmış bir versiyon mu? Ya da bu çıkan kitap büyük punto vs sayfa sayısı şişirilmiş mi? Bilen biri var mı?

6 Beğeni
5 Beğeni

Ayrıca çevirmen hakkında da hiçbir bilgi yok… Raşit Bekmen olarak geçiyor ismi.

1 Beğeni

Silindi.

1 Beğeni

bunlar yeni değil ki?

2 Beğeni

Haklısın tarihi güncellememişim. :slight_smile:

2 Beğeni