@Pyrewrath @MelihAntepli ve @_OZ Anıların Çocukları bugün çeviriden geldi ve editörde. Bilginize.
Umarım Sun Eater serisi bu kapaklarla basılmaz.
Harika haber, teşekkürler.
Belki yıl sonuna yetişir, hadi bakalım.
Ekim sonu bitirir gönderir diye düşünüyorum yayınevine.
Bunun üzerine İthaki secret projects in yeni kitabını da duyursa artık. Gerçi Tress beklenen ilgiyi pek görmedi devamı gelmeyebilir.
o bu değil de ilknokta %50 ne zaman yapacak yav, liste uzadı gidiyor halen malazan 7’yi alamadık bir de bunlar eklenirse maaşı bırakacaz
Bence malazan 8 i çıkaracaklar ki ancak %50 gelsin. Ara ara yapıyorlar mı denk gelmedim hiç
Üç sene önce falan İlkNokta düzenli şekilde neredeyse her ay %50 indirim yapardı İthaki için. O kadar alışmıştık ki pek çoğumuzu heyecanlandırmazdı. Sıradan gelirdi🤧
Crossroads of Ravens by Andrzej Sapkowski Goodreads
1 yılda İngilizce’ye çevrildi. Bakalım Türkçe’ye kaç yılda çevrilecek?
Hala iain m. Banks gelmedi… the Player of games’in barkodu alındı ama hala yok ortada.
Oyun’a getirildik hocam. 2 yıllık bir Oyun üstelik. Use of Weapons’u da basacağız dese İthaki galiba 3-4 yıl silah kuşanacak millet kitap niye gelmedi diye. ![]()
Fuar dönemleri başladı yayınevleri tüm kozlarını oynamaya başlayacak. Çok güzel tasarımı var ![]()
![]()
Ben bunu alırım gibi. Hem tasarımı güzel hem de dinlendirici bir kitap gibi duruyor.
İthaki’de fuara PKD’yi çıkartsa da haftasonu alsam ![]()