Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

3 Beğeni

@Pyrewrath @MelihAntepli ve @_OZ Anıların Çocukları bugün çeviriden geldi ve editörde. Bilginize.

9 Beğeni

27 Beğeni

Umarım Sun Eater serisi bu kapaklarla basılmaz.

2 Beğeni

Harika haber, teşekkürler. :partying_face: Belki yıl sonuna yetişir, hadi bakalım.

1 Beğeni

Ekim sonu bitirir gönderir diye düşünüyorum yayınevine.

2 Beğeni

Bunun üzerine İthaki secret projects in yeni kitabını da duyursa artık. Gerçi Tress beklenen ilgiyi pek görmedi devamı gelmeyebilir.

1 Beğeni

o bu değil de ilknokta %50 ne zaman yapacak yav, liste uzadı gidiyor halen malazan 7’yi alamadık bir de bunlar eklenirse maaşı bırakacaz

3 Beğeni

Bence malazan 8 i çıkaracaklar ki ancak %50 gelsin. Ara ara yapıyorlar mı denk gelmedim hiç

1 Beğeni

Üç sene önce falan İlkNokta düzenli şekilde neredeyse her ay %50 indirim yapardı İthaki için. O kadar alışmıştık ki pek çoğumuzu heyecanlandırmazdı. Sıradan gelirdi🤧

1 Beğeni
7 Beğeni

19 Beğeni
9 Beğeni

Crossroads of Ravens by Andrzej Sapkowski Goodreads

1 yılda İngilizce’ye çevrildi. Bakalım Türkçe’ye kaç yılda çevrilecek?

5 Beğeni

Hala iain m. Banks gelmedi… the Player of games’in barkodu alındı ama hala yok ortada.

2 Beğeni

Oyun’a getirildik hocam. 2 yıllık bir Oyun üstelik. Use of Weapons’u da basacağız dese İthaki galiba 3-4 yıl silah kuşanacak millet kitap niye gelmedi diye. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

8 Beğeni

Fuar dönemleri başladı yayınevleri tüm kozlarını oynamaya başlayacak. Çok güzel tasarımı var :face_holding_back_tears::face_savoring_food:

2 Beğeni

Ben bunu alırım gibi. Hem tasarımı güzel hem de dinlendirici bir kitap gibi duruyor.

İthaki’de fuara PKD’yi çıkartsa da haftasonu alsam :sweat_smile:

2 Beğeni

3 Beğeni