Bu sene geleceğini pek düşünmüyorum. Beta Byou bu konularda aşırı yavaş bir yayınevi. Öncelikleri Romantasy kitaplarını çıkarmak. Ama TÜYAP için bir sürpriz gelebilir belki.
Robert Jackson’ın kitaplarının basıldığından bile yeni haberim oluyor senin demenle. Hiç bilgim yok.
Baskının 10. Yıl özel baskısı olduğuna emin misiniz sadece yeni baskıya yeni kapak yapılmış gibi anlıyorum ben. Bir de içeriği yenilediklerini yazmışlar. Bu kapak daha önce Kindle Edition olarak kullanılmış 2011 yılında.
Yazı çok uzun olduğu için ilk görseli tam olarak screenshot’a sığdıramadım. Şimdi yazıyı da aşağıya koyuyorum. İlk paragrafta “onuncu yılına özel hazırlanan” ibaresini görünce öyle anladım ben ama hatam varsa düzelteyim.
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Bu ikinci üçleme olan serinin ilk kitabı değil mi? Diğer ikisinde de kapak değişimi olacak mı? Bir bilginiz var mı? Eğer öyleyse sadece bu kitabın kapak değişimi olması anlamsız geldi bana, yapılmışken üçü de değiştirlmeliydi.
Evet, bu kitap Sissoylu 2. Çağın 1. Kitabı. Bu çağda toplam 4 kitap mevcut.
Diğer kitaplarını da yeni kapakla basarlar mı bilemedim, yeni bir marketing hamlesi gibi duruyor yukarıdaki instagram postu. Ama basarlarsa da eldeki baskıları bittikçe ve yeni baskı vakti geldikçe kapak güncellerler anca .
Akılçelen gene bir şeyler deniyor. 3 baskı önceki kapak ile basmışsın insanlar almış seri yapmış sen niye değiştiriyorsun kapağını rengini falan? Aynı şeyi büyük ciltten küçüğe dönüştürerek de yapmışlardı. Rafta nal gibi duruyor kitaplar küçük büyük.
Bendeki sissoylu üçlemesi 1 büyük, 2 küçük, 3 büyük şaka gibi. Kitap boyutlarını 2. Kitaptan başlayarak küçültmek ancak Akılcelen’e yakışır bir hareket. Allahtan Fırtınaışığı serisi pek hoşuma gitmedi de Sanderson’la da Akılçelen’le de işim olmuyor.
Boykot kitap zinciri sağolsun Brandon Sanderson kitapları full test kitaplarının olduğu raftaydı bu yüzden kitapların boyutunu değiştirdiler rafa sığsın diye.
Sektördeki gereksiz yayınevlerinden. Hangi özgüvenle böyle büyük yazarı alıp basıyorlar hâlâ inanamıyorum. James İslington da öyle. Batırdılar kitaplarını. Satmıyor bile.
valla sırf bir kitap zincirinin rafına sığmıyor diye komple seriyi değiştirmek ancak akılçelene yakışır zaten Elantris den beri her 2-3 sene bir serinin şekli şemali değişiyor, bari her şeyi her şekilde bastın ciltli orijinal şekilde de bas koleksiyonluk alalım
Paylaşımınız sonrası yazarın kitaplarına bakarken baskıları bitmiş olan Quo Vadis, Ateş ve Kılıç serisi kitaplarının da Sarmal Kitabevi tarafından basıldığını gördüm. Ateş ve Kılıç 1. Kitap ve Kara Karganın eskiden yayınladığı versiyon arasında 100 sayfa fark var acaba içeriğine ekleme mi var?