Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Alfa Klasik serisine yeni kitap eklemiyor mu artık?

1 Beğeni

Bandrol sisteminde de denk gelmedim ama bitireceklerini sanmıyorum. Kan kitapları 5/6 bekliyorum ne zamandır. Sene bitmeden seri tamamlansa keşke.

1 Beğeni
3 Beğeni
21 Beğeni

Kitabın 666 sayfa olması. :slight_smile:

13 Beğeni

Hyperion devamı gelse de ikisini bir alsam :confused:

8 Beğeni

Sayfa sayısı da 666 :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

Fiyatın da öyle olması lazımdı :smirking_face:

4 Beğeni

Üzerine 30.11.25’in 66 olması. Alıp okuyalım da başımıza bir şey gelmesin. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

ISBN Numarasının hepsinin toplamının da 66 olması?

11 Beğeni

Uzun süredir baskısı olmayan Osmanlı Müellifleri tekrar satışta. İlgilenenlere duyurulur.

https://x.com/TUBAakademi/status/1983096981250564491

3 cilt 2200 Lira.

2 Beğeni

Syedra Antik Kenti, Alanya - Kargıcak Mahallesi’nde bulunan Antik kenttir. Hemen 3 km batısında Naula onunda 3 km batısında Laertes Antik kentleri bulunmaktadır. Syedra içlerinde en büyük ve yapısal olarka ayakta kalmış olanıdır. Alanya Müzesi’ndeki eserlerin çoğu buradan çıkmıştır. İşte bu Syedra’nın sonunda bir çalışması çıkmıştır. Bilgin Kültür Sanat’a bunun için teşekkür ederim. 28 yıllık çalışmanın özetidir. Yolunuz Alanya’ya düşerse muhakkak buraya gidiniz. Ülkemizde böyle çok bilinmeyen Antik kentlere ev sahipliği yapmaktadır.

Syedra 1 - İsmail Karamut’a Armağan Kitabı Studies In Honor Of Ismail Karamut 1994-2022 Yılı, Araştırmaları Mimarisi ve Buluntuları (H. Ertuğ Ergürer) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

kitap 2200 Liradır.

Syedra’nın instagram hesabı da vardır: Syedra (@syedra_antik_kenti) • Instagram photos and videos

3 Beğeni

ISBN numarasını toplamış olman bu bilgiden daha fazla şaşırttı beni. :sweat_smile:

6 Beğeni

Merhaba!

Ne zamandır benim tarafta yeni bir haber yoktu, sessizce takipteydim. Bu sessizlik içinde kendi duyurumla geldim: Karşınızda… Hamlet :buyucu:

30 Beğeni

Emeğinize sağlık. Kapak harika.

4 Beğeni

Çok teşekkür ederiiim! Ben de çok beğendim. Umarım okuyanlar için yeni bir soluk, ilk defa okuyacaklar için de keyifli bir tanışma olur. :slight_smile:

2 Beğeni

Emeğinize sağlık. Sert kapak mı kitap?

2 Beğeni
4 Beğeni

Bu Şeytanlar kitabı seri değil değil mi? Tekilse alacağım çünkü :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet, sert kapak. Ben henüz göremedim ama bu yeni klasikler dizisinin baskısını beğeniyorlar.

3 Beğeni