Alfa Klasik serisine yeni kitap eklemiyor mu artık?
Bandrol sisteminde de denk gelmedim ama bitireceklerini sanmıyorum. Kan kitapları 5/6 bekliyorum ne zamandır. Sene bitmeden seri tamamlansa keşke.
Kitabın 666 sayfa olması. ![]()
Hyperion devamı gelse de ikisini bir alsam ![]()
Sayfa sayısı da 666 ![]()
Fiyatın da öyle olması lazımdı ![]()
Üzerine 30.11.25’in 66 olması. Alıp okuyalım da başımıza bir şey gelmesin. ![]()
ISBN Numarasının hepsinin toplamının da 66 olması?
Uzun süredir baskısı olmayan Osmanlı Müellifleri tekrar satışta. İlgilenenlere duyurulur.
https://x.com/TUBAakademi/status/1983096981250564491
3 cilt 2200 Lira.
Syedra Antik Kenti, Alanya - Kargıcak Mahallesi’nde bulunan Antik kenttir. Hemen 3 km batısında Naula onunda 3 km batısında Laertes Antik kentleri bulunmaktadır. Syedra içlerinde en büyük ve yapısal olarka ayakta kalmış olanıdır. Alanya Müzesi’ndeki eserlerin çoğu buradan çıkmıştır. İşte bu Syedra’nın sonunda bir çalışması çıkmıştır. Bilgin Kültür Sanat’a bunun için teşekkür ederim. 28 yıllık çalışmanın özetidir. Yolunuz Alanya’ya düşerse muhakkak buraya gidiniz. Ülkemizde böyle çok bilinmeyen Antik kentlere ev sahipliği yapmaktadır.
kitap 2200 Liradır.
Syedra’nın instagram hesabı da vardır: Syedra (@syedra_antik_kenti) • Instagram photos and videos
ISBN numarasını toplamış olman bu bilgiden daha fazla şaşırttı beni. ![]()
Merhaba!
Ne zamandır benim tarafta yeni bir haber yoktu, sessizce takipteydim. Bu sessizlik içinde kendi duyurumla geldim: Karşınızda… Hamlet ![]()
Emeğinize sağlık. Kapak harika.
Çok teşekkür ederiiim! Ben de çok beğendim. Umarım okuyanlar için yeni bir soluk, ilk defa okuyacaklar için de keyifli bir tanışma olur. ![]()
Emeğinize sağlık. Sert kapak mı kitap?
Bu Şeytanlar kitabı seri değil değil mi? Tekilse alacağım çünkü ![]()
Evet, sert kapak. Ben henüz göremedim ama bu yeni klasikler dizisinin baskısını beğeniyorlar.