Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İş Bankası’nın son aylardaki bu atikliği çok hoşuma gidiyor. Maşallah diyelim de nazar değmesin.

3 Beğeni
6 Beğeni

11 Beğeni

The Strength of the Few by James Islington The Strength of the Few (Hierarchy, #2) by James Islington | Goodreads

Çıkmış.

5 Beğeni

5 Beğeni

O güzel ejderhalara binip gittiler

7 Beğeni

14 Beğeni

Vay vay Oğuz Atay ciltli geliyor. Tasarımı çok merak ettim. Söz konusu İletişim olunca fiyatı da şimdiden korkutuyor.

8 Beğeni

Uzun zamandır merak ettiğim sorunun cevabı geldi.

Ayrıksı Yayınevi yangın atlattıktan sonra biraz sıkıntılar çekmişti. Devam edip etmeyeceğini bilmiyordum. Anladığım kadarıyla devam ediyorlar. Çok sevindim.

1 Beğeni

Joe Hill- King Sorrow’a sevindim. En kısa sürede kavuşmak dileğiyle @Omerezer.

@Pyrewrath hocam Brigands & Breadknives sence hangi kitabın devamıdır? Kitabın yazarına bakmadan isminin yaptığı çağrışımla cevapla lütfen :slightly_smiling_face:.

11 Beğeni

4 Beğeni

İthaki’nin kitapları kafasına göre önce tek şekilde karton kapaklı çıkarıp aylar sonra satışlara göre ciltli edisyon çıkarması ne kadar doğru? Bu kitapların yurt dışı satışları göz önünde bulundurularak bizim ülkemizde de satış yapacağı pek tabii anlaşılabilecekken bu ön görüye sahip değiller mi acaba?

8 Beğeni

Bu yazarın ilk Haşhaş Savaşı kitapları çıkmıştı sanırım. Normal baskının yanında ciltli ve şömizli basılmıştı. Mantık olarak Babil ve Sarı Yüz için de aynı şekilde devam etmeleri gerekiyordu. Bu gibi edisyonları yaparken önden bilgi verilmesi taraftarıyım.

7 Beğeni

En başta ciltlilerini de karton kapaklarla beraber basmaları gerekirdi. Babil bende karton kapak, ciltli kitapları daha çok sevdiğim için aynı zamanda çıkmış olsalardı muhtemelen ciltlisini alırdım. Şeytanlar ciltli gelecek mi acaba? Ciltli istiyorum o kitabı boşuna karton almayayım.

2 Beğeni

Şu kitap basılacaktı diye hatırlıyorum, aylar önce paylaşılmıştı ve bayağı ilgimi çekmişti, haber var mı?

2 Beğeni

Bu yayınevlerinin kafasını asla anlamıyorum. Bir dönem ciltli basıyorlar serileri sonra bir anda karton oluyor, şimdi de karton alıyoruz sert kapak oluyor. Yabancı da öyleydi. Neyin kafası bu acaba

1 Beğeni

Ooo süper bir haber. Kapaklar güzel olursa alırım.

1 Beğeni
8 Beğeni

Doğan Kitapevinin Tess Gerritsen kitaplarındaki ataklığını seviyorum.

4 Beğeni
7 Beğeni