Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

6 Beğeni

17 Beğeni

Eksikparça’nın ilginç bir şekilde bana ucuz gelen bir hissiyatı var. Çıkan kitapları hep dex gibi berbat hâlde basmışlar gibi geliyor :sweat_smile:

5 Beğeni

Zaman Bakanlığı’nın orijinal kapağına bak bir de Türkiye edisyonuna :man_facepalming:t2:

10 Beğeni

Sanki tasarımda bir parça eksiklik varmış gibi, değil mi?

2 Beğeni

Baskı kalitelerini zaten hiç beğenmiyorum ayriyeten okuduğum bazı kitaplarının kötü çevirilerinden sonra ilişkimi kestim tamamen. Sektörün çöplüğüne giden yayınevlerinden benim için :grin:

2 Beğeni
10 Beğeni

Nihayet yabancı baskılardaki gibi polisiye hissiyatı veren bir kapak görebildik. Güzel olmuş. Sakkara da fena değildi bu arada.

4 Beğeni

Ebrahel Lurci’nin çizimleri çok güzel ama birden fazla yayınevinde aynı tarz çizimde kapakları görünce sıkıcı oluyor </3 başka çizerlerle de çalışabilirler.

4 Beğeni

Baskı kalitesi olarak açıkçası çoğu yayınevini beğenmiyorum. Bir tek İBB’nin baskıları çok iyi, onlarda bilimkurgu ve fantastik basmıyor :grin: Çeviriye pek birşey diyemem ama editörlükte biraz eksik oldukları kesin.

@atakangngor bu kapak çok iyiymiş gerçekten ama telifi yüksekse verememiş olabilirler.

4 Beğeni

Goodreadse bakarsanız orijinal kapak bu. Ben goodreadsde diğer edisayonlarına baktım sizin atmış olduğunuz kapak yoktu.

3 Beğeni

Attığınız kitabın yazarı farklı, dikkat etmemişsiniz.

2 Beğeni

Bir anda aklıma Kim Stanley Robinson geldi ilk ismini okuyunca kusura bakmayın.

2 Beğeni

Abi bir yazıyı yazıp, 3 boyuta kaldırıp, oksonometrik görüntü almak ne kadar telife girebilir ya. Basitliğe kaçmışlar.

3 Beğeni

Bu daha çok Zaman Bakkalı gibi olmuş. :slightly_smiling_face: “Ordan 3 kilosaat zaman alayım ben biraz. Üzerimde nakit yok ama gelecekte zaten ödemişimdir ondan deftere yazmana gerek yok.” deyip çıkarım.

4 Beğeni

4 Beğeni

En kötü kitap kapakları bölümüne yeni bir gönderi çıktı.

3 Beğeni

Tasarıma istedikleri kadar “sanat subjektiftir” desinler fark etmez, bej görsel üzerine beyaz yazı olmaz. :-1:

4 Beğeni

Çeviri ve editörlük iyi olsun ben tamamım. Kapak benim için üçüncü, dördüncü sıralarda.

4 Beğeni

17 Beğeni