Sırt baskılarında çok başarısız Alfa Yayınları bazı baskılarında yayınevi ismi yok mesela.
Kocaeli kitap fuarında muhabbet ederken neden olmasın falan diyordu eleman. Bence önümüzdeki yıl çıkar haberi. Çok da iyi olur.
O sırada Dark Romance kitabına 30,40m veren Alfa
Yayınevlerinin hayatı yalan.
Mustafa Küpüşoğlu’ydu en son, hâlâ kendisi mi devam ediyor?
Sarışın bir hanımefendiydi. Yönetmen, koordinatör isim detayını hatırlamıyorum fakat Lem serisinden kendisinin sorumlu olduğunu söylemişti.
Ahhh Alper Hocam yaramı deşmeyiniz lütfen, halâ inanamıyorum ![]()
Küpüşoğlu GYY, arkadaşımız karıştırıyor büyük ihtimal, dediği hanımefendi editörlerden biri sadece.
Bu başlıkta da paylaşabilirsiniz. Güzel yakalamışsınız. İkiz Kitap Kapakları
Güzel kapaklı ne varsa onu da alıyoruz birçoğumuz bu forum da dahil olmak üzere. Onu da ekleyelim. ![]()
İslam Tarihi/Felsefesi Profesörü olan Cook’un son kitabı ‘‘A History of the Muslim World: From Its Origins to the Dawn of Modernity’’ kitabı Türkçe’ye çevrilmiş. TheKitap adlı yayınevi çıkarmış. Kendilerini bilmiyordum. Tebrik ediyorum, çünkü Cook; İslam Tarihi/Felsefesi alanında hayatta olan en iyilerinden biri. Geçen sene Princeton’dan çıkmıştı bu çalışma. İlgilenenler kaçırmasın derim.
Daha önce İslam’ın Serüveni diye bir kitap vardı. Yazarını şimdi çıkaramadım. Çok iste ml istemiştim almayı, olmadı. Umarım bu eseri almak ve okumak nasip olur.
Yordam Kitap yeniler;
Kronik Kitap;
Kanlı Ay tekrar yükseliyor, Cadı yeniden hatırlanıyor.