Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Sırt baskılarında çok başarısız Alfa Yayınları bazı baskılarında yayınevi ismi yok mesela.

2 Beğeni

Kocaeli kitap fuarında muhabbet ederken neden olmasın falan diyordu eleman. Bence önümüzdeki yıl çıkar haberi. Çok da iyi olur.

2 Beğeni

O sırada Dark Romance kitabına 30,40m veren Alfa :sob: Yayınevlerinin hayatı yalan.

Mustafa Küpüşoğlu’ydu en son, hâlâ kendisi mi devam ediyor?

1 Beğeni

Sarışın bir hanımefendiydi. Yönetmen, koordinatör isim detayını hatırlamıyorum fakat Lem serisinden kendisinin sorumlu olduğunu söylemişti.

1 Beğeni

Ahhh Alper Hocam yaramı deşmeyiniz lütfen, halâ inanamıyorum :pensive_face:

1 Beğeni

Küpüşoğlu GYY, arkadaşımız karıştırıyor büyük ihtimal, dediği hanımefendi editörlerden biri sadece.

1 Beğeni
9 Beğeni
6 Beğeni

Aklıma şu kitap kapağı geldi

11 Beğeni

Bu başlıkta da paylaşabilirsiniz. Güzel yakalamışsınız. İkiz Kitap Kapakları

4 Beğeni

Güzel kapaklı ne varsa onu da alıyoruz birçoğumuz bu forum da dahil olmak üzere. Onu da ekleyelim. :smile:

1 Beğeni
7 Beğeni

İslam Dünyası Tarihi 1: Ortaya Çıkışından Anadolu Beylikleri Dönemine Kadar (Michael Cook) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

İslam Dünyası Tarihi 2: Osmanlı Devleti’nin Kuruluşundan On Dokuzuncu Yüzyıla Kadar (Michael Cook) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

İslam Tarihi/Felsefesi Profesörü olan Cook’un son kitabı ‘‘A History of the Muslim World: From Its Origins to the Dawn of Modernity’’ kitabı Türkçe’ye çevrilmiş. TheKitap adlı yayınevi çıkarmış. Kendilerini bilmiyordum. Tebrik ediyorum, çünkü Cook; İslam Tarihi/Felsefesi alanında hayatta olan en iyilerinden biri. Geçen sene Princeton’dan çıkmıştı bu çalışma. İlgilenenler kaçırmasın derim.

6 Beğeni

Daha önce İslam’ın Serüveni diye bir kitap vardı. Yazarını şimdi çıkaramadım. Çok iste ml istemiştim almayı, olmadı. Umarım bu eseri almak ve okumak nasip olur.

2 Beğeni

Yordam Kitap yeniler;

7 Beğeni

Pegasus yine soyup soğana çevirecek beni :face_holding_back_tears:

8 Beğeni

Kronik Kitap;

10 Beğeni

Kanlı Ay tekrar yükseliyor, Cadı yeniden hatırlanıyor.

6 Beğeni
5 Beğeni