Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yine kuşe değil ve fiyatın hali :person_facepalming:t2:

4 Beğeni

Hocam o 3 cilt olarak Phoenix Yayınevi’nden çıktı. Yazarı yine Cook gibi çok büyük olan Amerikalı tarihçi Marshall Hodgson tarafından yazıldı. Tabi Hodgson vefat edeli 60 yıl falan oluyor. Cook’un kitabı Hodgson’a göre daha basit anlaşılır bir dil. İslamın Serüveni öyle çat diye okunmuyor bir birikim gerektiriyor bana göre. Bu alanda gerçekten ilgili olanlara naçizane tavsiyem, IRCICA’ya, Yazma Eserler Çalışma Merkezleri’ne, Türkiye Bilimler Akademisi’ne bakmalarını tavsiye ederim.

Hodgson’un kitabının linkini de iliştirelim:

İslam’ın Serüveni (3 Cilt Takım) (Marshall G. S. Hodgson) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

1 Beğeni

Kilitli Kabir 2. kitap;

9 Beğeni

Seriyi okuyanlar bilgi verebilir mi? İthaki ilk kitabı 2022 de basmış. Üç yilda bir yeni kitap gelecekse çok takip etmeye değmez gibi geliyor :thinking:

@isos81 @Vordue zamanında foruma yazdıklarıyla kitabı beğenmemişler hocam. İkisi de bir hevesle başlayıp yarım bırakma noktasına geldiklerini dile getirmişler kısacası. Ama siz en iyisi mi ikisini bloklayın :blush:

3 Beğeni

İkinci kitap mı geliyor :sob: Bunlar mutluluk gözyaşları.

@yates232 ne sevdim, ne sevmedim ama ilginç bulmuştum diye hatırlıyorum. Aradan zaman geçti, tekrar ilkten başlarım. Umarım üçüncü kitabı 2-3 yıl beklemeyiz.

4 Beğeni
4 Beğeni

Bilgi için teşekkür ederim. O zaman almama engel olan nedenin artarak sürdüğünü gördüm verdiğiniz linkten (Ekonomik nedenler olduğunu tahmin ediyorsunuzdur.)

1 Beğeni

Çıkış tarihi belli mi?

1 Beğeni

Bir ihtimalle Tüyap’a yetişir diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Yordam’ın Zola’ya devam etmesi çok sevindirdi

2 Beğeni

Kitabın pdf.i mevcut hocam. :slight_smile:

1 Beğeni
6 Beğeni

Ciltliler. Acaba büyük boy baskı mı merak ettim. Yarın Tüyapta satışa açılacakmış

7 Beğeni

Nevernight ile aynı demişlerdi. Etiket fiyatı da 1200 diye düşünüyorum ama 1500 diyen var. :sob::sob:

2 Beğeni
5 Beğeni

Yazarı çok merak ediyorum, genç yetişkin mi kitaplarının türü yoksa daha mı ciddi?

1 Beğeni

Kesinlikle YA değil. Dark Fantasy, Adult, High Fantasy türlerinde.

1 Beğeni

Peki hangi serisi ile okunmaya başlanmalı? Tavsiyenize açığım.

1 Beğeni

Direkt olarak bu serisine başlayabilirsiniz bence. Yazarın başka yazarla yazdığı kitapları YA ama bu serisi değil bunu okuyabilirsiniz.

1 Beğeni