Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ankara’da olsa yardımcı olmak isterdim ancak anlamadığım nokta şu, bu kitaplar fuara özel olarak basıldı deniyor, kaç adet basıldı da fuara özel? Ya da fuarda satılmayanlar ne olacak? İmha mı edecekler yani? Genel satışa açılmayacak mı? Bu da pazarlama stratejisi olabilir mi diye düşünüyorum şuan.

1 Beğeni

İthaki bu konuda mimli, Gaiman’ın İskandinav Mitolojisi için tek “baskı olacak, tekrarı olmayacak, aman kaçırmayın” şeklinde bir dolandırıcılıkları olmuştu. 10. baskıyı yapmışlar en son.

2 Beğeni

Aynen öyle. Katabasis kutulu özel set içinde sınırlı adet olacak dendi. Beklenen satış olmadı fuara bile getirilmiş, biraz set hâlinde biraz da ciltli kitap tek başına. Yani fuara özel masalını yememek lazım. Mutlaka elde kalanları herhangi bir dağıtımcı ile anlaşıp satacaklardır. Ki duyduğum kadarıyla indirim oranları çok da güzel değilmiş fuarda. Bu arada komik olan durum bunların ciltli versiyonunun Pegasus’dan pahalı olması :grinning_face_with_smiling_eyes: Ben de aldığım kutulu seti iade etmiştim.

Babil:675₺

Sarı Yüz: 575₺

Katabasis:625₺

2 Beğeni

Cormac’ları gören duyan var mı fuarda? Kırık Diyar serisini? The Book That Held Her Heart? Bir ihtimal Elder Race? Malazan?

5 Beğeni

Kitabın türü ağırlıklı fantastik tabi, ama arada saçma sapan bilimkurgusal öğeler de kalıtmıştı ve olmamıştı diye hatırlıyorum. Ana teması da Nekromansi. Ama bunların hepsi iki ana karakterin lezbiyen aşkına dekor kalıyordu sanki kitapta. İlahi bakış açısı olarak bir şey hatırlayamadım, tanrılar ve onlara bağlı bir güç sistemi gibi bir şey yoktu yani. Kitap karakter odaklıydı daha çok.

Okuyalı birkaç seneyi geçti, silmişim kafadan biraz çok da detaylı hatırlayamadım. Ama yorumum detaylıydı :grinning_face_with_smiling_eyes: Kitabı okumadan önce onu okumayı tavsiye ederim bir boşlukta.

2 Beğeni

Anladım teşekkürler :blush: Spoiler olduğunu düşünüp okumamıştım şimdi okurum.

2 Beğeni

Ben de Işıkyaratan ve Hyperion devamını bekliyorum ama ses seda yok gibi.

5 Beğeni

Sadece The Broken Earth serisinin hâlâ çeviride olduğunu biliyorum. Çevirmeni değişmiş. İlk gelen metinler kötüymüş.

2 Beğeni

Pierce Brown - Lightbringer

Adana Fuarı’na gelir diye düşünüyorum.

7 Beğeni

Fuarda Empire of the Vampire’ı inceleyen varsa baskı kalitesinden bahsedebilir mi? Fiyatını da merak ediyorum, internetle farklı fiyat olacaksa sıkıntı ama bakalım.

1 Beğeni

Baskısı Nevernight ile birebir aynı. Amerikan boy, resimleri içinde, kaliteli sert kapağı ve şömiziyle. Fuar için fiyatı 500₺ kitap başı. İnternete çıkınca biraz daha pahalı olacakmış. Benim düşüncem 550 olacağı bakalım.

2 Beğeni

Acaba birisi Pegasus’a Mark Lawrence’in Soytarı Prens (Kızıl Kraliçe’nin Savaşı) serisinin devam kitaplarını sorabilir mi? Bu harikulade yazar ülkemizde hak ettiği değeri görmüyor bence. Ama yazarın ilk serisi en az 3 baskı yaptı galiba. Neden bu serisini tamamlamazlar aklım almıyor.

6 Beğeni

Çok iyi öyleyse, illüstrasyonlar renkli mi acaba?

1 Beğeni

Tuğla gibi her kitap :sweat_smile: En sevdiğim

9 Beğeni

Sorup gelen cevabı iletirim.

2 Beğeni

Bu soruyu nereden sordunuz acaba ?

1 Beğeni

Trendyol üzerinden yayınevine sordum.

Seri devamlarını veya yeni kitap isteklerini burdan belirtmek çıkması için etki ediyor.

3 Beğeni

Geleceğini söylediler. Kanımca kalan 2 kitap birlikte herhangi bir fuar dönemi gelecektir.

Pandemi dönemi ve sonrasında birden fazla karışıklık yaşanmıştı diye biliyorum yayınevinde. Umarım giderek eski formlarına geri dönerler.

3 Beğeni

Çok teşekkürler, kaliteli görünüyor. :grimacing:

3 Beğeni

Bilgi için çok teşekkür ederim. Umarım geç olsa da güç olmaz. Gerçekten gelir.

2 Beğeni