Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

1. kitap niye yok? Hançer ve Sikke gibi olmasın sonra sonu.

Edit: @Furkan_Kaza bunu bilmiyordum.

3 Beğeni

Üçüncü kitap yurtdışında geçen ay çıktı. Gelemezdi zaten 1 ay içinde.

3 Beğeni

5 Beğeni

10 Beğeni

İkinci kitabı okuma için ilkini hatırlamaya çok gerek var mı acaba. Ben psikiyatristi 13 yaşımda okudum sanırım.

2 Beğeni

Biz ne diye ilk başta karton kapak aldık acaba :thinking:

6 Beğeni

Şahsen ben okuyacağım. Çok uzun süre oldu dediğin gibi. Bence mutlaka bağ vardır.

2 Beğeni

21 Beğeni

Pegasus bu yeni kitapları hafta içine yetiştirmeye çalışıyormuş. İlk bir kaç gün olamayacakmış fuarda. Gelince de yüzde 50 indirim olacakmış.

1 Beğeni

Empire of the Vampire benim de takibimde, etiket fiyatları da bir belli olsun da karar vereyim :grinning_face_with_smiling_eyes: . Pegasus ciltlilerde biraz fazla uçurtuyor fiyatları son zamanlarda.

1 Beğeni

Fuar için gelirse 500 olacakmış %50 indirim ile birlikte. Etiket fiyatı da 1k olmuş oluyor internette de aşağı yukarı aynı olur.

2 Beğeni

@isos81 i yedirmeyiz :slight_smile: ayrıca bahse konu olan kitap şu an bende :slight_smile:

1 Beğeni

@W4YNE summonlamış ama yazmayı unutmuşum dün :grinning_face_with_smiling_eyes:. Detaylı bir inceleme yazmıştım ben Dokuzuncu Gideon için. Gelmişken onu bırakayım;

Baya uzun yazmışım gerçi :sweat_smile: işin özeti benim beğendiğim bir kitap değildir maalesef. Seriye devam etmeyeceğim.

4 Beğeni

Ben de yarım bırakmıştım. Özer’in yorumdan sonra da Türkçe okuma fikrinden vazgeçtim. :slight_smile:

İmzalasaydım keşke. :sweat_smile: @Cathodic

4 Beğeni

İki kelamda sizden duyalım. İki olumsuz yorum yapan var. Bari sizinki olumlu olsun yoksa bir blokta size gelir :joy:

3 Beğeni

Kitabın türü ne tam olarak? Ve İlahi bakış açısı mı?

2 Beğeni

Bu Dokuzuncu Gideon kitabını öve öve bitiremeyen Bookstagramlar vardı baktım ne anlatıyor diye kitapçıda ilk 10 sayfasını okumuştum sonra sizin yorumunuzu görünce kötü bir kitap olduğunu anladım ve alışveriş listemden çıkarmıştım. Bilimkurgu olmaya çalışıp olamayan Fantastik olmaya çalışıp olamayan bir kitap senelerdir her instagram postunun altında yayınevini darlayanlar vardı mutlu olurlar umarım ne anlattığı belli olmayan kitaplarının devamının geldiğine.

1 Beğeni

Şu an mongoliad serisini okuyorum.kitapdan da biraz bahsediyim.Bir çok yazardan çıkan kollektif bir ürün (birçok meslek grubundan bilgisayar programcısı,film sektöründe çalışan vs sadece yazar değil) olmasına rağmen hiçbir kargaşa,mantık hatası vs yok şu an için.sanırım yabancıların what if dedikleri alternatif temasını kullanan bir kitap serisi.şu an için çok iyi gidiyor.

Dokuzuncu gideon içinde,hiç huyum değil bitmemiş serileri okumak ama sizin hatırınıza mongoliadlardan sonra okuyacağım :slight_smile: :+1:

4 Beğeni

Arkadaşlar merhaba fuara gidecek kimse var mı .? Iğdırda yaşıyorum şu fuara özel İthaki kitaplarını almak istiyorum.:see_no_evil_monkey:

Benim de öyle birine çok ihtiyacım var :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni