Amanın yazar dördüncü kitap yazmış çoğumuz üçleme sanıyorduk ve üçüncüsü çıkmadı diye sinirleniyorduk. Sevinsem mi üzülsem mi yeni sinir harbi yaşarsak artık kim öle kim kala.
Son dediğim üçüncü kitap. Ben onu geçen güne kadar final kitabı sanıyordum ![]()
All Tomorrows sonunda Türkçe çıkıyormuş Kara Karga’dan. Kısa keyifli bir alternatif tarih & spekülatif evrim kurgusu.
Çok sevindim. Çıkar çıkmaz okumak istiyorum.
Kendisiyle 4 sanat sergisi açtım. Üçü kendi yerimdeydi, biri çalıştığım başka galerideydi. Mükemmel sanatçı, youtube kanalı olsun, sergileri olsun yaptığı işler takip edilmeli.
Şöyle de bir ayrıntısı varmış eski arkadaşımın ama bu bilgili paylaşmamıştı.
Alfa Grubu yeniler;
Orijinal serinin 73 yıl sonrasını anlatan yeni bir üçleme. Genç yetişkin evet.
Çok mu gerekli bir baskı? Bunun yerine Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar resimli baskısını tekrar bassalar daha iyi olurdu. Neyse..
Bir de bu baskıyı görürsek ne mutlu..
Konu YKY olunca mantığı bir kenara koymak lazım. 2023 yılından beri gazeteye ilan verdiği çizgi romanların 2 tanesini anca basmışlar. Tüyap öncesi bandrolünü aldığı Resimli Harry Potter cildi daha yeni çıktı.
“4 cilt, büyük boy, sert kapak” bu cümleye kalbimi bıraktım… Aslına uygun olarak ve ciltli şekilde basılacak olmasına çok sevindim. Şimdiden merakla bekliyorum.