Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

13 Beğeni

Harika şeyler var, Musashi, Fındıkkıran, Effie Briest, mükemmel.

3 Beğeni

5 Beğeni

Valla Şubat’ı bekliyorum. Sepetimde kitaplar var toplu alacağım. Bu çalışmayı da ekleyeceğim.

2 Beğeni

Murat Menteş’in tüm kitapları Alfa’dan çıkıyordu. Alfa niye Everest’e paslamış yazarı :confused:

1 Beğeni

Beğendi bu yazarı Phoenix. Bence kendilerine fantastik yazarlar önerelim. Eskiden Unutulmuş Diyarlar basmışlığı var.

3 Beğeni

İçeriği geçtim kapaklar şaka mı? :nauseated_face: Bu adamlar zamanında Elminster falan bastılar orijinal kapaklı vb. nerden nereye…

4 Beğeni

Böyle kitapları basması kolay değil maalesef , baskı maliyeti 1 milyonun üzerindedir üstüne her revize sonrası orijinal yayıncısından onay alınması falan gerekiyor. Ben dahası şaşırdım haziran gibi falan bekliyordum en erken baskıyı gene iyi bastılar ocakta.

1 Beğeni
3 Beğeni

Kitaplar dönemin ilk baskısının baz alındığı orijinal metinmiş. Üstüne üstlük bir de sözlük ve açıklamalı dipnotlara yer verilmiş. Anlaşılan o ki Serveti Fünun döneminde yazılmış bu kitapların bu baskılarını okurken daha ilk satırda pes edeceğiz ve bu kitapları aldığımıza bin pişman olup bir kenara atacağız.

Bu kitaplar, günümüz çağdaş Türkiye Türkçesine çevrilip basılmalıydı. Sözlükle değil.

2 Beğeni

Günümüz türkçesi için iki sene beklememiz lazım. Iki sene telifi düşüyor yazarın, ondan sonra iş kültür türk edebıyatı klasikleri dizisinde görürüz eserlerini.

1 Beğeni

Bir çağdaş daha gelmiş. Kitapçıda gördüm ben de.

8 Beğeni

@Tombaz ‘ın çevirdiği R. E. Howard’a ait Cthulhu mitosu öyküleri sessiz sedasız yayınlanmış.

12 Beğeni

13 Beğeni
4 Beğeni
14 Beğeni

Bu Musashi: Kılıç ve Delikanlı 1, Vagabong’ un kitabı mı?

Vegabond bu romana dayanıyormuş. Ama kitap oldukça eski. 1935’de yazılmış.

4 Beğeni

“Musashi” kaç cilt olacak? Bilen var mı?

2 Beğeni

Dresden Dosyaları’ nın 18. kitabı çıkmış. Şu seriyi ikişer üçer birleştirip basacak bir babayiğit çıksın artık. Omnibus versiyonları var.

Kingfisher bu kitabı tekrar çıkarmış galiba. Bu yıl 4 kitap çıkaracak mübarek.

11 Beğeni