Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ahh be keşke. Müthiş eğlenceli kitaplardı.

3 Beğeni

Musashi için neden gelince haber ver diyor? Hemen tükendi mi yoksa satışa mı çıkmadı henüz?

1 Beğeni

Henüz satışa açılmamıştır.

3 Beğeni
8 Beğeni
12 Beğeni

Ön Siparişe açılmış

17 Beğeni

Amazon’da

10 Beğeni

Örnek sayfalar da mevcut

15 Beğeni

Kalın bir kitap daha arka kapak yazısını sevdim

Baksana genç yaver. Şu nehirlerin ihtişamına, ormanların dinginliğine, şu şehrin soğuk ve erişilmez güzelliğine… Sence de bunların uğruna yürümeye değmez mi? Yine de biz ne yapıyoruz? Altından tahtların cinnet davasını sırtlıyoruz. Ormanları talan ediyor, nehirleri kana buluyor, doğanın sunduğu her nimeti açgözlülükle tüketiyoruz. Minnet eden tek bir kişi yok. Varsa da sesleri hiç ulaşmıyor.

4 Beğeni
7 Beğeni

7 Beğeni

Robert Jackson Bennett’in hakları İthaki’de değil miydi Nemesis’de görünce şaşırdım.
Bu arada yazarın İlahi Kentler serisi çok güzeldir okumadıysanız tavsiye ederim.

5 Beğeni

Heated Rivalry, Ateşli Rekabet olarak Yabancı’dan çıkacak. Çeviri yeni başlamış.

5 Beğeni

Dreamsongs 1 ve 2 geliyor diyorlar.

9 Beğeni

Eğer doğruya Dex benim için bu yılın en iyi yayınevi olur. Martin olağanüstü bir kalem.

3 Beğeni

Yabancıya hiç güvenmiyorum çeviri konusunda. Tüm kitapları motomot. Sıfır duygu.

1 Beğeni

Aman Allahım Dex mi? :grinning_face_with_smiling_eyes: Yeni bir travma geliyor :sneezing_face:

1 Beğeni

Umami Kitap’ın şu paylaşımından dolayı kendileri çıkaracak sanmıştım. Paraları yetmemiştir </3

2 Beğeni

Yasaklanmadan alsın meraklısı varsa. Yasak eli kulağındadır.

2 Beğeni

Niyekine, yasaklı olacak neler var? :hugs:Yasak denince bende ayrı bir cazibesi oldu kitabın…

1 Beğeni