Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

13 Beğeni
6 Beğeni
  1. kitabı da mayısta çıkacakmış. İthaki Prosper’s Demon’u basıp bıraktı.
4 Beğeni

Kapsül’e uzun zamandır kitap gelmedi. Inside Man’i seriye ekleseler güzel olur.

2 Beğeni

İthaki yeniler;

16 Beğeni

Saplamacı sahafların gözü yaşlı 2000 liraya kitlemeye çalıştıkları Kıyamet Kitabı yeniden basıldı KEKW.

3 Beğeni

Eski kapağı bundan milyon kat daha güzeldi İthaki her türlü blimkurguyu, klasikler serisine sokma sevdası yüzünden seriyi son 1,5 senedir falan takip etmiyorum. Arada bir Rama çıktı onu aldım diğerleri almaya değer görmedim maalesef.

2 Beğeni

İfrit dediği Familiar galiba. The ninth severler şimdi de Almaro’ yı beklesin çıkacak diye. :grinning_face:

3 Beğeni

Vay vay bereketli bir hafta🥳

2 Beğeni

Ülkemizde toplasanız 10 bin bilimkurgu okuru ya vardır yada yoktur hal böyle olunca seri dışında bassaydı çok zor satacaktı seri içinde olduğunda insanlar alıp okuyor. Metropolis eklendi seriye onu ayrı bassalardı satmayacaktı.

6 Beğeni

Dostum her türlü bilimkurguyu klasikler serisine sokma sevdası demişsin. 2026 yılındayız. Kıyamet kitabı 1992 de çıkmış 34 yaşında. Metropolis kitabı 1925 te çıkmış 101 yaşında. İthaki zaten kafasından uydurmuyor bu kitapları. Yurtdışındaki bilimkurgu klasikleri serilerinde hepsini bulabilirsin. Yorum yazmadan önce googledan kontrol etsen iyi olur :grin:

9 Beğeni

Durun hemen yazayım…

“Yine Malazan yok :face_with_steam_from_nose:

6 Beğeni

11 Beğeni

4 Beğeni

hayır demek istediğim kitabın yaşı değil istersen 195 yaşında olsun klasikler ilk çıktığında BK türündeki en en iyi klasikleri alacağız diye başladılar ama baktılar millet acayip sevdi seriyi, ayrı seri ve kapaklı olması gereken new sun serisi, hyperion serisi klasiklerin içine kattılar burada nasılsa satacak diye benim karşı çıktığım nokta bu. Kitaplıkta çok güzel kapaklarla çok şık durabilecek kitaplar tek renk saçma sapan ikon görselli kapaklarla satılıyor. Niye daha güzel kapaklı kitaplar istemeyeyim yani

9 Beğeni

Bir de Hayvan Çiftliği meselesi var. :slight_smile:

2 Beğeni

Yorumunuza katılıyorum bazı kitaplar sırf satsın diye bu seriye ekleniyor ancak bahsettiğiniz kitaplar tam da bu seriye uyan kitaplar. Bu seri varken burdan çıkmaması bana garip gelirdi. Kapak tasarımı konusundan bağımsız yapıyorum bu yorumu.

4 Beğeni

Geldi ön sipariş… Bu fiyata bu kalite gerçekten çok iyi.

Roma İmparatorluğu’nun Gerileyiş ve Çöküş Tarihi (Tam Metin –Ciltli) (Edward Gibbon) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com

7 Beğeni

Hyperion serisi bu kapakla yada Pegasus Yayınlarının bastığı kapakla çıksa almazdım. Pegasus ilk bastığında kapağını görünce yine hangi genç ergen fantastik kitabını basmışlar dedim bilimkurgu olduğunu bilmiyordum. Türkiyede ki okuyucuların %90 klasik/modern edebiyat okuyucusu kalan %10 da fantastik/bilimkurgu/korku/polisiye okuyucusu hal böyle olunca bir seri altında çıktığında insanlar ha bu bilimkurgu kitabıymış dur şunu bir araştırayım diyor. Herkes bu forumdaki gibi kitapları derinlemesine bilmiyor.

8 Beğeni

Çevirmenlerden birinin başka çevirisi yok, diğerinin de birkaç Gibbons kitabı hariç yine Liberus’tan çıkan bir çevirisi var gözüküyor Kitapyurdu’nda. Ne kadar güven olur bilemedim.

1 Beğeni