Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

15 Beğeni

https://saykitap.com/urun/evrim/

2 Beğeni
7 Beğeni
6 Beğeni

5 yıl sonra ikinci kitap çıkmış fiyat farkı da ortada
Ve bu kitaplar 1950’lerde yazılmış, yazarın yazmasını da beklemiyorlar :slight_smile:

13 Beğeni
5 Beğeni

Tercih ettikleri kapak uzak dur benden diyor iyi oldu :slight_smile:

5 Beğeni

Puanı yüksek bir kitapmış. Goodreads de Türkçe yorumlayanlar beğenmemişler.

1 Beğeni

Seriden umudumu kesmiştim :slight_smile:. Bu arada, serinin kaç kitap olduğunu biliyor musunuz?

1 Beğeni

Seri böyle, burada 2. olarak bastıkları kitap 3 gözüküyor, bunu hata olarak yaptılarsa durum vahim.

5 Beğeni

Böyle bir hatayı nasıl yapmışlar, hayret gerçekten. Epsilon’un, bu ağırlıkla, seriyi bitirmesi mucize olur galiba.

2 Beğeni

14 Beğeni

Üçüncü ve seri sonu geliyorsa madem, okuduysan bir yorum rica ederim. :smiling_face:

3 Beğeni

Çok çok iyi değil ama kötü de değil. Ben hoşuma giderek okuyorum. Sanırım sevmeyenlerde vardı. Bence bi ilk kitabı alıp şans ver, hoşuna giderse devam edersin.

3 Beğeni

Seri epsilon tarafından 3 cilt olarak yayınlanacaktı. İlk iki romanı tek ciltte yayınladı Epsilon diye hatırlıyorum.

11 Beğeni

Goodreads e göre birinci ve ikinci kitabın toplamı 640 sayfa, epsilonun bastığı birinci kitap 560. Burdan 1 ve 2 bir arada basildi sonucu çıkabilir evet…

3 Beğeni

Evet, galiba 1 ve 2. kitap tek ciltte basılmış. En azından İçindekiler kısmında böyle görünüyor. Sayfa sayılarını karşılaştırmadım ancak.

10 Beğeni

Güzel, hem geç basılan hem eksik seri okumak istemezdik. Bundan sonra alacağım kitapları.

2 Beğeni

Pavel Kohout’un Dul Kasabı kitabının Doğan Kitap baskısını yıllar önce neredeyse bedava bir fiyata almıştım ama okuma fırsatı bulamadım. Alfa’nın kitabı bastığını görünce şaşırdım. Yeni baskıyı alıp almamakta kararsız kaldım. Fiyata göre bakacağız artık :slight_smile:

1 Beğeni

o zaman kitabın kapağına yazsanıza olm 1-2 birleşiktir diye, ne cins yayınevisiniz siz

7 Beğeni