5 yıl sonra ikinci kitap çıkmış fiyat farkı da ortada
Ve bu kitaplar 1950’lerde yazılmış, yazarın yazmasını da beklemiyorlar ![]()
Tercih ettikleri kapak uzak dur benden diyor iyi oldu ![]()
Puanı yüksek bir kitapmış. Goodreads de Türkçe yorumlayanlar beğenmemişler.
Seriden umudumu kesmiştim
. Bu arada, serinin kaç kitap olduğunu biliyor musunuz?
Böyle bir hatayı nasıl yapmışlar, hayret gerçekten. Epsilon’un, bu ağırlıkla, seriyi bitirmesi mucize olur galiba.
Üçüncü ve seri sonu geliyorsa madem, okuduysan bir yorum rica ederim. ![]()
Çok çok iyi değil ama kötü de değil. Ben hoşuma giderek okuyorum. Sanırım sevmeyenlerde vardı. Bence bi ilk kitabı alıp şans ver, hoşuna giderse devam edersin.
Seri epsilon tarafından 3 cilt olarak yayınlanacaktı. İlk iki romanı tek ciltte yayınladı Epsilon diye hatırlıyorum.
Goodreads e göre birinci ve ikinci kitabın toplamı 640 sayfa, epsilonun bastığı birinci kitap 560. Burdan 1 ve 2 bir arada basildi sonucu çıkabilir evet…
Evet, galiba 1 ve 2. kitap tek ciltte basılmış. En azından İçindekiler kısmında böyle görünüyor. Sayfa sayılarını karşılaştırmadım ancak.
Güzel, hem geç basılan hem eksik seri okumak istemezdik. Bundan sonra alacağım kitapları.
Pavel Kohout’un Dul Kasabı kitabının Doğan Kitap baskısını yıllar önce neredeyse bedava bir fiyata almıştım ama okuma fırsatı bulamadım. Alfa’nın kitabı bastığını görünce şaşırdım. Yeni baskıyı alıp almamakta kararsız kaldım. Fiyata göre bakacağız artık ![]()
o zaman kitabın kapağına yazsanıza olm 1-2 birleşiktir diye, ne cins yayınevisiniz siz