Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kronik İkinci bir Hannibal biyografisi mi basıyor diyecektim ama kitaba Google’dan baktım bu kitap osprey serisindenmiş.

3 Beğeni
5 Beğeni

Fatih Devri Üzerine Tetkikler ve Vesikalar’ın Türk Tarih Kurumu baskısı var ben de. Umarım devamını da yakın zamanda basarlar. TTK basmadı çünkü.

3 Beğeni

:heart_eyes:
images (13)

3 Beğeni

Konuşulmadı yada ben kaçırdım sanırım. Andy Weir’in yeni kitabı çıkıyormuş.

9 Beğeni

25 Beğeni

Asimov’un “İşte Tanrılar” adlı kitabı hangi seriye dahil acaba bilen var mı?

4 Beğeni

Tekil roman diye biliyorum ben.

4 Beğeni

Ha şöyle be İthaki. Asimov’ları seri basalım mümkünse :slight_smile:

16 Beğeni

Bence BKK olur. Tekil roman diye hatırlıyorum. Asıl ilginç gelen Cihan Karamancı’nın çevirmesi. Malazan ile uğraştığı için kitap çevirmiyor diyorduk şimdi başka kitabı çıktı. Bu Malazan’ın çevirisi hazır mı demek? En azından ilk iki kitap beraber çıkacaktı ve Cihan Karamancı uzun süre başka kitap çevirmedi şimdi tekrar başlamış. @Bunn-Y’ye soralım belki o biliyordur. :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Bombalamış İthaki. Modern de var. Hemi de Jelinek, hemi de Piyanist :heart:

Not: Piyanist eseri olaylı bir kitaptır bu arada. Detay vermeyeyim kitap hakkında fakat ülkemizde de toplatıldığını hatırlıyorum yanılmıyorsam. İthaki Modern iyiden iyiye spekülatif bir seri olmaya başladı :smile: Hayır korkuyorum kitaplığımızda bu seri varsa içeri atarlar mı diye artık :smile:

19 Beğeni

Umarım İşte Tanrılar BKK’ya değil de Asimov kitaplığına dahil olur. En azından güzel bir kapakla gelir belki.

7 Beğeni

Özdemir Asaf’ın Delta baskısı için bandrol alınmış.

10 Beğeni

Malazan’ın ilk iki kitabının çevirisinin hazır olduğu 1 yıl önce söylenmişti zaten. 29 Mart 2020 @Burcununkitaplari İthaki yayınında.

6 Beğeni

O zaman üçüncü dördüncüyü falan çeviriyordu herhalde. En son Malazan haziranda gelmez biraz daha geç başlayıp kitapların art arda çıkacağı bir düzen üzerinde uğraşıyoruz demişlerdi böyle düşününce mantıklı oluyor. Haklı mıyım @Bunn-Y. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ben İthaki’den bir şey öğrendiysem o da;

“Bandrol almamız demek basacağızz demek değildir” dir :smiley:

4 Beğeni

Kapanma dolayısıyla bandrol almak sıkıntı olacağından önümüzdeki üç-dört haftanın bandrollerini aldık. Yavaş yavaş, sırası geldiğinde hepsi gelecek. :blush:

16 Beğeni

Nemesis, Michael Connelly romanlarını seri bir şekilde basmaya başladı. Bir önceki kitap zaten bu ay basılmıştı. Bu kitap da muhtemelen önümüzdeki ay çıkar. Harika gidiyor.

6 Beğeni

Kapaklar hazır mı efenim?

3 Beğeni

Yapı Kredi çok sayıda bandrol almış. İçerisinde Modern Klasiklere girecek çok sayıda eser gördüm. Ayıklamakla uğraşamadım ama :slight_smile:

Onların dışında, Nezihe Meriç’in toplu öyküler ilk cildi yeni baskı yapıyor;

Yine aşağıdaki eserler de benim dikkatimi çekenler oldu.

9 Beğeni