Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Mark Lawrence basmaları bana da tuhaf geldi ama zararı yok. Serinin son kitabı da çıksaydı bi :sweat_smile:

2 Beğeni

Bugun Fuarda sorduk, Ekim e anca yetişecekmiş diye söylediler.

Hangi kitap için söylendi?

Bu kitap. Pegasus.

4 Beğeni

6 aylık süre az olmuş.

İstanbul Tüyap’ı kastetmişler anlaşılan.

4 Beğeni

Elimize malum yerlerden geçer geçmez dalalım.

2 Beğeni

Aynen oyle. İstanbul Tüyap fuarına planlıyolarmış. Belli ki kimse İzmir fuarına önem vermiyor artik.

1 Beğeni

Aaaa şaka mı ya :roll_eyes: Çevirmeni bile bandrolü atıp yakında demişti. Bir de altıncı kitap geçen sene bu dönemde çıkmıştı. Benzer strateji bekliyordum, kötü olmuş.:expressionless_face:

Ek olarak çevirmeni 1 yıldan uzun süredir teslim etmiş😒

3 Beğeni

Öhöm…

3 Beğeni

İnkılap’ta Murat Uyurkulak’un yeni kitabını gördüm. Mehmet Eroğlu daha gelmemiş. İmza günü kapanışta, haftaya pazar olacak, o zamana kadar gelir.

1 Beğeni

Yuh. Bütün kaynaklarıma baktım yine de bulamadım. Bir dal rica etsem. :grin: Sonra tarih belirleyip başlarız ya da direkt dalarız duruma göre.

2 Beğeni

Çevirmeninden şöyle bir bilgilendirme geldi. Son karar tabi yayınevinde:)

Sekizinci kitabın çevirisi de tamamlanmış.:slightly_smiling_face:

9 Beğeni

pegasus un yarım bırakmasına şaşırdık mı peki, kendileri ithaki den daha çok seriyi yarım bırakmış tek yayınevi olabilir

5 Beğeni

Yeni bir Divergent kitabı geliyormuş. Bir yayınevi bassa da baştan okusam tekrar.

8 Beğeni

Kapağı çok hoşmuş sevdim.

5 Beğeni

şu tarihleri yazarken rakam yerine yazı kullansalar artık yıl olmuş 2026 , 10 Haziran mı? 6 Ekim mi? ne zaman çıkacak belli değil çok büyük marketing hatası aslında

1 Beğeni

Ben 6 Ekim 2026 anladım. Yabancılarda görseldeki gibi kullanılıyor tarihler.

1 Beğeni

6 Ekim evet yukarıdaki twit görselde ekim yazıyor ama sadece buna bakarsak tüm tarihler olabilir :smiley:

1 Beğeni

Yabancılarda ay gün yıl şekilde yazıldığı için doğru aslında. Bize göre farklı geliyor sadece.

1 Beğeni

Bence haklısın. Çünkü -bize göre- Batı ülkeleri Gün.Ay.Yıl kullanırken Doğu ülkeleri Ay.Gün.Yıl şeklinde de kullanabiliyor. Hatta yılı başa bile yazıyorlar. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni