Mark Lawrence basmaları bana da tuhaf geldi ama zararı yok. Serinin son kitabı da çıksaydı bi ![]()
Bugun Fuarda sorduk, Ekim e anca yetişecekmiş diye söylediler.
Hangi kitap için söylendi?
6 aylık süre az olmuş.
İstanbul Tüyap’ı kastetmişler anlaşılan.
Elimize malum yerlerden geçer geçmez dalalım.
Aynen oyle. İstanbul Tüyap fuarına planlıyolarmış. Belli ki kimse İzmir fuarına önem vermiyor artik.
Aaaa şaka mı ya
Çevirmeni bile bandrolü atıp yakında demişti. Bir de altıncı kitap geçen sene bu dönemde çıkmıştı. Benzer strateji bekliyordum, kötü olmuş.![]()
Ek olarak çevirmeni 1 yıldan uzun süredir teslim etmiş😒
İnkılap’ta Murat Uyurkulak’un yeni kitabını gördüm. Mehmet Eroğlu daha gelmemiş. İmza günü kapanışta, haftaya pazar olacak, o zamana kadar gelir.
Yuh. Bütün kaynaklarıma baktım yine de bulamadım. Bir dal rica etsem.
Sonra tarih belirleyip başlarız ya da direkt dalarız duruma göre.
Çevirmeninden şöyle bir bilgilendirme geldi. Son karar tabi yayınevinde:)
Sekizinci kitabın çevirisi de tamamlanmış.![]()
pegasus un yarım bırakmasına şaşırdık mı peki, kendileri ithaki den daha çok seriyi yarım bırakmış tek yayınevi olabilir
şu tarihleri yazarken rakam yerine yazı kullansalar artık yıl olmuş 2026 , 10 Haziran mı? 6 Ekim mi? ne zaman çıkacak belli değil çok büyük marketing hatası aslında
Ben 6 Ekim 2026 anladım. Yabancılarda görseldeki gibi kullanılıyor tarihler.
6 Ekim evet yukarıdaki twit görselde ekim yazıyor ama sadece buna bakarsak tüm tarihler olabilir ![]()
Yabancılarda ay gün yıl şekilde yazıldığı için doğru aslında. Bize göre farklı geliyor sadece.
Bence haklısın. Çünkü -bize göre- Batı ülkeleri Gün.Ay.Yıl kullanırken Doğu ülkeleri Ay.Gün.Yıl şeklinde de kullanabiliyor. Hatta yılı başa bile yazıyorlar. ![]()