Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

5 Beğeni

Son zamanlarda yazarlar çok sık yayınevi değiştiriyorlar. Sebebi yayıncılık dünyası mi ekonomi mi?

4 Beğeni

Yedi Mum Serisi tamamlanıyor. Bugün baskıya girdi, çok yakında satışta. :sparkles:

31 Beğeni

12 Beğeni

Hayırlı olsun, satışınız bol olsun.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

muhtemelen yayınevleri tekrar baskı yapmak istemiyor satmadığı için

1 Beğeni

17 Beğeni

Sanderson bu kitabı 11 Nisan’da çıkarmış. Buradan hareketle Yumi temmuz, Sunlit ekimde gelmesi gerekir, yılları tahmin etmek zor :joy:.

10 Beğeni

Yorumlarına bakınca hiç bana hitap etmeyecek bir Sanderson kitabı gibi hissettim. Sanırım es geçeceğim. :slight_smile:

3 Beğeni

Bizde 2 kitap çıkmıştı.

4 Beğeni

Ben ithakinin yerinde olsam bunu en sona bırakırdım. Ne açıdan bakarsan bak en az satılacak olan gizli proje kitabı bu bence. Umarım bunun satışları güzel olmadı diye öbür kitapları sallamamazlık etmezler. Hoş zaten salladıkları pek yok da.

3 Beğeni

ithaki’den gene saçma sapan bana hiiiiiççççç hitap etmeyen kitaplar. son 1 senede elle tutulur bir seri ve kitap çıkardığını görmedim maalesef. Enginlik 6-7 , kara prizma 5, 2001’in devam kitapları, Rama??? , Malazan 8? , Unutulmuş Diyarlar ??, Ejderha Mızrağı?? yani bunları tamamlamadan muhtemelen daha az satacak kitaplara girişiyorlar.

16 Beğeni

Merhaba yeniden. Kitabımı çıkarmama son 3 ay kalmışken, kitabın külliyatını ve ilk bölümünü Kurgu İskelesi’nde Denizin Düştüğü Yer adlı bir konu açarak gönderdim. Eğer ilk bölümü okumak isterseniz külliyat kısmının aşağısına kaydırarak bir göz atabilirsiniz! Şimdiden teşekkür ederim.

3 Beğeni

Hocam size hitap etmeyen kitap çıkarmamış olabilirler de, bu adamlar son bir yılda,

David Szalay - Beden
Katilbot 7
PKD ler
Hikmet Hükümenoğlu’lar
Kıyamet Kitabı
Kitamura Seçmeler
Bardugo İfrit
Hyperion devam
Stephenson - Kar Fırtınası
Yuzuki - Tereyağı
Kuang - Katabasis
Kuang - Sarıyüz
Rama Devam
Malazan 7
İmperler çağı devam

Ve nicelerini bastılar. Tamam istediğimiz olmamış olabilir de adamlar bu sene çeşit çeşit kitap bastılar. Kaç tane serinin de devamı geldi. Sizin saydıklarınızı ben de merakla bekliyorum ama az satacak kitaba yöneldiklerine katılmıyorum. Söz gelimi Kuang, 2001 in devam kitaplarından en az beş kat fazla satıyordur.

14 Beğeni

Yok hocam 200-300 kopya satacak Drizzt basılsın istiyor. Ben sürekli 3 ayda bir kitapyurdundan kontrol ediyorum ve maksimum sattıkları kopya sayısı 1 yada 2 oluyor 3 ayda ama Kuanglar 3 ayda ortalama 100 ila 200 kopya satıyor. Şimdi bir yayınevi sahibi olsam herkese hitap eden bir yazar mı basmak isterim yoksa Türkiyede toplasan 1000 küsür okuyucusu olan bir türü mü cevabım hep herkese hitap edenden yana.

4 Beğeni

Bence öylesin. :sweat_smile:

15 Beğeni

Benim de o yönde şüphelerim var. :slight_smile:

@BiblofilYouTube seni.bir @AlperYlcnky1903 anladı o da yanlış anladı gibi. :slight_smile:

10 Beğeni

Seri tamamlanıyor;

:index_pointing_up:

:backhand_index_pointing_down:

10 Beğeni

Aha secret project. Bizde o kadar gizli kaldı ki varlığını unutmuşum :joy: Neyse, darısı Sunlit Man ve Yumi ye bakalım.

4 Beğeni