Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Haberi görüp sevinip, fiyatı görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O nasıl bir fiyattır. Ama alınacak el mecbur.

4 Beğeni

Dreamsongs kapaklar orijinal kapaklara kıyasla dandik olmuş :slight_smile:. Üstelik bu fiyata. Umarım kâğıt kalitesi iyi olmuştur.

3 Beğeni

“Shut up and take my money”

Videosu vardı bunun çocuk bu sözü söyleyerek kameraya kredi kartını fırlatıyordu. Tam olarak o anı yaşadım.

2 Beğeni

@annihilator @Overaged Fiyatı pazar yerlerinde daha da düşecektir. Erken almamakta şimdilik fayda var.

@Blackheart Kitap kâğıdı yazıyor. Dex’in kuşe bastığını hatırlamıyorum.

1 Beğeni

Yok, kuşe kastetmedim. Dex’in bastığı bazı kitapların kâğıdı peçete gibi incecik oluyor. Umarım öyle olmaz demek istedim.

1 Beğeni

Yine aynısı olacaktır merakınız olmasın :blush:

2 Beğeni

Ben fırlattım ekrana kartı valla :slight_smile:

Kendimi feda etmiş olayım. Kağıt cilt kalitesi vs gibi şeyleri iletirim. :slight_smile:

2 Beğeni

Zaten bu fiyata ve şu anda alamam. En az yüzde 40 ve üstü indirim olması lazım. Bekleyeceğim.

2 Beğeni

Metropolis 2. baskı İzmir Kitap Fuarına gelmiş.

1 Beğeni

Karton olanı yok mu? :sweat_smile:

1 Beğeni

Daha düşük fiyat olduğu için gerek görmemişler anlaşılan :joy:

2 Beğeni

BKM’de ikinci hamur yazıyor.

2 Beğeni

Ohaa! Bu nasıl bir fiyat ya! Danaya mı giriyoruz, saçmalık. Dex’in bu boş özgüveni beni bitiriyor gerçekten. Zaten çok kötü bir yayınevisin daha da itiyor insanları :person_facepalming:

Kapaklar ayrı kötü kağıt kalitesi ayrı leş😑

5 Beğeni

Kitap yorumları iyi olmasa almayı düşünmezdim ancak şimdi kara kara düşünüyorum :blush:
İyi bir indirime denk gelirse neden olmasın :innocent:

2 Beğeni

Ne diyim bilemedim.:slightly_smiling_face: Zaten popüler bir yazar, bekleyeni çok ne yapıştırsak etikete alacaklar zaten. Böylece satmayan kitapların da telafisini yaparız demişler. Upuzun bir süre almayacağım gibi. Zaten tam baktım da derleme gibi bir şey galiba. Kurgu zannediyordum.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

Yazarın öykü derlemelerinden oluşan iki ciltlik kitap serisi. Eğlenceli duruyor. Bir inceleme fırsatı bulalım ya da bir forumdaş alırsa nihai kararımızı o zaman veririz.

1 Beğeni

Şahsen benim çok istediğim bir kitaptı. Yabancı incelemelerini vs okumuştum. Gerçekten çok beğenilen öyküler var içerisinde ve Martin’ in ilk denemeleri o öyküleri yazarken ki motivasyonlarını, öykünün başından geçenleri de anlattığı önsözleri ile birlikte derlemiş. Hani benim bir kitap yazma niyetim yok ama o yolda hevesli arkadaşlar görüyorum burada. Onlar içinde gerçekten çok iyi bir inceleme sahası olacağını düşünüyorum.

Martin amcamız ne yollardan geçmiş incelemek istiyorum gerçekten.

4 Beğeni

İki kitap neredeyse 3k yazıktır ya:( indirim olursa haber edin :frowning:

Runik Kitap yeniler. Hinduizm kapağı güzel olmuş.

9 Beğeni