Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

valla bir GOT 6.kitabı olmadığı için muhtemelen almayacağım. Martin amca GOT dünyası dışındaki kitapları yazarlık ve kurgu kalitesi bakımından yazmaya yeni başlamış lise öğrencisinden farkı yok benim için maalesef. Ayrıca o fiyat nedir?

Bu düşüncenin sebebi nedir acaba? Martin Got’tan önce de gayet iyi bir yazardı. Zaten Got’tan önce yazdıkları lise seviyesindeyken bir anda Got’la seviyeyi arşa nasıl çıkardı? Yanlış anlamazsınız umarım ama son yıllarda gördüğüm en anlamsız yorum buydu edebiyatla ilgili. Martin’in bilimkurgu ve korku türündeki öyküleri de birçok bilimkurgu ve korku yazarının öyküleri kadar kaliteli. Hatta bence çok daha kaliteli.

3 Beğeni

hadi benim zevkimi boşverelim, bir tane küresel olarak popüler olmuş hadi popüler olmayı geçtim, insanların mutlaka okumalısın dediği kaç kitabı var GOT evreni dışındaki kitaplarından.

Nightflyers vardı bir tek onu da dizisini yaptılar ama 2.sezonu bile göremedi. Metin o kadar yavan, konuşmalar ve konusu o kadar sırandandı ki insanlar ne izledi ne kitabını aldı. Ülkemizde dahi kitabı 2.baskıyı zar zor gördü. DEX uğraşmadı bile kitapla.

Bu kitabı da okudum birazını ama cidden aşırı sıkıcı. Martin’in yazarlığının ilk döneminde yazmış ve öyküler çok sıradan. Ama işte olay adamın ismi G.R.R Martin olunca kitap illaki satacak ama ülkemizde değil maalesef bu fiyatla.

Kitabı kötülemiyorum sadece benim kişisel fikrim, fikrim de bana kadar doğru , kitapla uğraşan editör, çevirmen, matbaacı, dizgici vs… hepsine saygım sonsuz.

3 Beğeni

Ekstradan sosyal medyada yaptıkları pr için ne kadar harcıyorlar acaba?

1 Beğeni

Sessiz sedasız çıkmış

https://www.kitapyurdu.com/kitap/world-of-warcraft-sylvanas/752224.html

10 Beğeni

Haziran ayında raflardaymış. Yıl belirtilmemiş :d

https://x.com/bkklasikleri/status/2047924634356449396?s=20

38 Beğeni

Yıl önemli değil, ay söylenmiş en azından; 12 ay yerine senede bir ay bekleyeceğiz.

19 Beğeni

İnşallah araya bir kitap alırlarda 2 tane siyah kapaklı olarak arka arkaya rafta kötü durur.

3 Beğeni

Benim kitaplığa sığmıyor BKK, dizmek yerine yığıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Benim de sığmayacak gibi duruyor artık mdf alıp kendim yapacağım kitaplığı başka türlü istediğim boyda bulamıyorum.

1 Beğeni

4 Haziran 2XXX tarihinde çıkacak. Kesin bilgi yayalım hocam :slight_smile:

7 Beğeni

:partying_face:

@Omerezer bu seriyi arka arkaya basmak istiyorum demişti ve dediği gibi de yapıyor. Teşekkür ediyorum kendisine buradan.

3 Beğeni

Bende kitabın yazarını bu kitapları yazdığı için buradan teşekkür ediyorum. :face_with_hand_over_mouth::blush:

5 Beğeni

Bu ikisinden önce başka bir klasiği satışa sunacaklar muhtemelen. Onun da kapağı hazır.

3 Beğeni

Acaba araya bir kitap ekleyecekler mi ? İki tane siyah kapaklı rafta kötü duracak gibi rengarenk gidiyorlardı.

1 Beğeni

3 bilimkurgu klasiğinin aynı anda çıkacağını sanmıyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

Kızıl Mars bir yerde bunlar bir yerde olmasından rahatsız olmuyorsunuz da bundan mı rahatsız oluyorsunuz? Kitapların sırtında numara yok bir şey yok, yazara ya da renge göre dizmek varken neden tamamen rastgele olan çıkış sırasına göre dizersiniz ki zaten?

6 Beğeni

Ben numara sırasına göre diziyorum. Yazara yada renge göre dizenlere lafım yok. Eski diecast koleksiyonerliğinden kalan bir huy maalesef arabaları üretim yılına göre diziyordum.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim çıktıktan sonra bir öncekini aralarına koyarım o zaman sayısal diziyordum ben.

3 Beğeni

Şuan koyacak yerim olmadığı için kutularında duruyorlar ama eskiden böyle sergiliyordum. Kitapları da numara sırasına göre dizmeye başlamıştım. Mecbur Yeşil ve Mavi Mars’tan önce çıkanı o ikisinin arasına koyacağım.

6 Beğeni