Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu aralar içeriden güzel bilgiler alıyorsunuz Robot bey :slight_smile:. Expanse’ın devam kitaplarının akıbetini de öğrenebilir miyiz acaba? :slight_smile:

7 Beğeni

Ömer Ezer’in BKK ile bir ilgisi yok diye biliyorum.

1 Beğeni

Soru başlığında Yeşil Mars sorusuna ikisini beraber basacağız demişti hocam. Ben de ona istinaden yazayım dedim. O kadar yapacağızın fos çıkmasından sonra yerine getirilen bir vaatti benim için.

Devamı gelecek merak etme. :smiley:

4 Beğeni

Süpersin dostum :+1:t2: :smiley:

1 Beğeni

İyi bir seri madem, bana da almak düşer :grin:

1 Beğeni

16 Beğeni

The Night of the Hunter, başrolünü Robert Mitchum’un oynadığı kara film klasiğinin uyarlandığı kitap olmalı.

3 Beğeni

The Thing’in uyarlandığı kitap bilimkurgu klasiklerine gelecektir. Yabancı Bilimkurgu forumlarında sub redditlerinde en çok övülen kitaplardandı çok merak ediyorum.

5 Beğeni

Acaba “Who Goes There?” 'ın 160 sayfalık novella versiyonunu mu yayınlayacaklar yoksa aynı adlı 230 sayfalık “Who Goes There?” (Biraz genişletilmiş hali ile) dahil 6 başka kısa hikayenin dahil olduğu derlemeyi mi basacaklar? Kullandıkları görsel novella versiyona ait olduğu için muhtemelen ilk versiyondur.

1 Beğeni

Prestij kitabı da bkk içinde yer alabilecek bir klasik ancak filmi olan kitapları ithaki arşiv serisine de basıyorlar. Belki kitaplar oradan gelir.

Kitabı tanımlarken klasik demişim ama kitap yazım yılı 1995’miş. Yine de bkk içine girebilecek yılda sanırım. Sfmasterworks serisine dahil bir kitap. Yıllar önce filmini izledikten sonra Laika Kitap’ın baskısını okumuştum. Sonra kitabı kaybedip, amazondan çok ucuza ikinci elini tekrar almıştım.

3 Beğeni

Bende okumuştum Laika’dan, baktım şimdi bulamadım evde. Muhtemelen biri aldı getirmedi :grinning_face_with_smiling_eyes: .

2 Beğeni
8 Beğeni

https://www.kitakitap.com/ozgurlesen-gokyuzu-p275885
https://www.kitakitap.com/yergokmavisi-p275884

11 Beğeni

Orijinal kapağın güzelliği ve Eksikparça kapağın dandikliği :slight_smile:.

Mecbur alacağız yine de :slight_smile:

15 Beğeni

Fonda Lee 'nin tabiri caizse içinden geçmiş eksikparça. Ne kadar kötü bir kapak ya :expressionless_face:

7 Beğeni

Umarım Amazon stokları yeniler de orijinal alırım. Yoksa gözüm kanayacak bunu her gördüğümde.

2 Beğeni

Kapakları geçtim de keşke çevirilere az özenseler. Tchaikovsky özellikle. Yazık ediyorlar.

8 Beğeni

Ya hem çevirileri dandik hem kapakları mahvediyorlar hem de dünyanın parasını alıyorlar. Oh ne güzel dünya. Yani ses çıkarmadıkça daha da ileriye gidiliyor. İlla X de gömmemiz mi lazım anlamıyorum ki​:roll_eyes:

Bu yayınevi neden var hâlâ anlamıyorum

4 Beğeni

Yok mu eksik parçayı savunacak birisi :face_with_hand_over_mouth::wink:

4 Beğeni