Bu cevapla mafettin beni
atıyorum listeye kitapları.
Dilersen hepsini atma. Bir iki tanesini okuduktan sonra karar verirsin. Tarz olarak benziyor diyorum, ama kalite olarak bir tık düşük olabilir.
Evet baktım şimdi mesajindan sonra goodreadsleri düşükmüş. Sırayla okumak mı gerekiyor yoksa karişık okusak olur mu? Goodreads’te siralı listeye göre Kodeks 632 yi attim ama puan dediğim gibi düşük ![]()
İsa’nın Son Sırrı, Vatikan veya Tanrı’nın Formülü kitaplarından biriyle başlayabilirsin. Sıralı gitmek şart değil.
Bu Onur Kilici uclemenin kac kitabindan olusuyor bilgisi olan var mi?
Evelyn Waugh’un bu kitabını kastediyorsanız üç kitaptan oluşuyor
Yedi yayınları tarafından da yakın zamanda türkçe olarakta yayınlandı.
O baskiyi soruyorum. Kendileri bilmiyormus.
Goodreads’te üçlemenin adı Onur Kılıcı olarak gözüküyor, kitapların tek tek isimleri farklı.
Süper haber. Schorlau ve ardından Kutsher okuyunca bir süre başka bir şey beğenip okuyamayacağız.
Bu yazarı okumuyorum ama merak edip kitabın Kitapyurdu sayfasına girince böyle bir şeyle karşılaştım. İlgilenenlere duyurulur.
Sırf bu kitap için yeni üyelik oluşturdum ama herhangi bir indirim yapmadı. Kitapyurdu’na bak sen ![]()
Başganım JK Rowling kendisi.
Şuan en ucuz Kitapsepetinde görünüyor 825₺ ile. Pegasus %45 indirime sahip orada. %50 kampanyasını veya Amazon kuponu bekliyorum öyle alırım muhtemelen.
Yok yok onu da biliyorum da, bu mahlasla yazdığı eserleri hiç okumadım demek istedim. Hoş, daha Harry Potter’a da hiç başlamadım. ![]()
@Lorien_archers Uzayda Çatlak olmuş bu sefer.
Marsta zaman kayması hala devam ediyor ![]()
![]()
Elinde başka hazır kapaklarda vardır senin niye paylaşmıyorsun ki ![]()
![]()