Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu cevapla mafettin beni :smiley: atıyorum listeye kitapları.

2 Beğeni

Dilersen hepsini atma. Bir iki tanesini okuduktan sonra karar verirsin. Tarz olarak benziyor diyorum, ama kalite olarak bir tık düşük olabilir.

2 Beğeni

Evet baktım şimdi mesajindan sonra goodreadsleri düşükmüş. Sırayla okumak mı gerekiyor yoksa karişık okusak olur mu? Goodreads’te siralı listeye göre Kodeks 632 yi attim ama puan dediğim gibi düşük :thinking:

1 Beğeni

İsa’nın Son Sırrı, Vatikan veya Tanrı’nın Formülü kitaplarından biriyle başlayabilirsin. Sıralı gitmek şart değil.

3 Beğeni

Bu Onur Kilici uclemenin kac kitabindan olusuyor bilgisi olan var mi?

1 Beğeni

Evelyn Waugh’un bu kitabını kastediyorsanız üç kitaptan oluşuyor

Yedi yayınları tarafından da yakın zamanda türkçe olarakta yayınlandı.

https://www.kitapyurdu.com/kitap/onur-kilici/752972.html?srsltid=AfmBOoqJqkqZHtgAsWinQV7a6_LSp9Muyn3b0PxjbVYwMA2CIxBqaARw

3 Beğeni

O baskiyi soruyorum. Kendileri bilmiyormus.

1 Beğeni

Goodreads’te üçlemenin adı Onur Kılıcı olarak gözüküyor, kitapların tek tek isimleri farklı.

2 Beğeni

6 Beğeni

Süper haber. Schorlau ve ardından Kutsher okuyunca bir süre başka bir şey beğenip okuyamayacağız.

1 Beğeni
7 Beğeni

Bu yazarı okumuyorum ama merak edip kitabın Kitapyurdu sayfasına girince böyle bir şeyle karşılaştım. İlgilenenlere duyurulur.

6 Beğeni

Sırf bu kitap için yeni üyelik oluşturdum ama herhangi bir indirim yapmadı. Kitapyurdu’na bak sen :slight_smile:

1 Beğeni

Başganım JK Rowling kendisi.

1 Beğeni

Şuan en ucuz Kitapsepetinde görünüyor 825₺ ile. Pegasus %45 indirime sahip orada. %50 kampanyasını veya Amazon kuponu bekliyorum öyle alırım muhtemelen.

1 Beğeni

bu yeni romani mi yoksa deltadan çıkacak kitabi mi? Bilmiyorum

2 Beğeni

Yok yok onu da biliyorum da, bu mahlasla yazdığı eserleri hiç okumadım demek istedim. Hoş, daha Harry Potter’a da hiç başlamadım. :slight_smile:

1 Beğeni

@Lorien_archers Uzayda Çatlak olmuş bu sefer.
Marsta zaman kayması hala devam ediyor :pensive_face::upside_down_face:

11 Beğeni

28 Beğeni

Elinde başka hazır kapaklarda vardır senin niye paylaşmıyorsun ki :blush::wink:

4 Beğeni