Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

19 Beğeni

12 Beğeni

İthaki yeniler;

Everest yeniler;

13 Beğeni

Bu ayın PKD’si bakalım ne olacak? Mars serisine hazırlık olarak Mars’ta Zaman Kayması gelir belki :grin:. Hatta temmuza da renk serisi yapıp Al Ay (Red Moon) basması lazım. Alay etmiyorum :slightly_smiling_face:.

3 Beğeni

Bu aralar ne deseniz basılıyor zaten :blush:
Alay etmiyorum.. :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

İthaki dediniz de bunlar siteyi ne hâle sokmuş öyle ya​:expressionless_face: korsan kitap satan sitelere benziyor. Arayüzü o kadar korkunç ki. Eskiden ön okuma ekleniyordu yok, bilgi de kaçıncı baskı olduğu yazıyordu, tekrar baskılar kısmı görünüyordu detaylı, üyelik oluşturmak kolaydı şimdi olmuyor bile berbat hâle gelmiş. İlknokta dönemini özlüyorum cidden :neutral_face:

5 Beğeni

Düzeltmeye de uğraştıkları yok gibi. İlknokta ile idare ediyorduk ne güzel..

3 Beğeni

Bu Everest’in kapakları da iyice karman çorman olmaya başladı. Hangi yayın olduğunu anlayana kadar akla karayı seçiyorum. Önceden Everest olduğu anlaşılırdı hemen.

1 Beğeni

Logo da olmasa zor seçiliyor artık..

3 Beğeni

Kayıp Rota Serisi muhteşemdi ondan sonra çıkan Koloni Paradoksu çok kotüydü. Bu kitap benim icin yazari ya tamam ya devam kitabı olacak

7 Beğeni

Kronik kitap yeniler;

7 Beğeni

17 Beğeni
6 Beğeni

Of of offf gitti paracıklar yine :confused::confused:

4 Beğeni

Sanırım Pusudaki Mezar kitabını bekliyordunuz.

Etiketi 1500 imiş🥲 750 olur herhalde indirim oranı ile. Bir de 1072 sayfa tabi. Keşke ciltli olsaydı genelde 1000 sayfa üzerinde dağılma olabiliyor.

3 Beğeni

Ne güzel haberler böyle :slight_smile:. Hem Galbraith hem Dos Santos.

5 Beğeni

Evet ya Pegasus topluyor kendini yavaşça. Darısı eksik serilere.

4 Beğeni

Ona birde Kronik ten Napolyon 'u ekle :blush:

@Blackheart Dos Santos’un kitaplara ne diyorsun? Hiç araştirmadım ama kapaklardan biraz Robert Langdon Davinci wibe ı alıyorum :blush:

3 Beğeni

Darısı hem eksik serilere hem de guy gavriel kay’lere.

3 Beğeni

@yates232 Evet, Langdon wibe’ı doğru :slight_smile:. Ben seviyorum bu tarzı. Polisiye unsurların yanında kimi kentleri de gezmiş gibi oluyoruz :smiley:.

3 Beğeni