Gözler Amazon babada KY şimdi 2 hafta temin edemez djdj
Cormac McCarthy kitapları daha matbaaya gitmemiştir. 7-8 günden önce beklemeyin. ![]()
Alfa’dan aldıklarımız daha yola çıkmazken İthaki’nin gelmesi ay sonunu bulur ![]()
Sayfa sayıları ile fiyatlar neden öyle? 200 sayfa olan da 343 TL, 432 sayfa olan da.
Biraz pahalı geldi bana.
Ne alırsan 500 liracı açmış İthaki Cormac McCarthy kitapları için ![]()
Tadımız kaçtı diyelim ![]()
Arkadaşlar bu arada Cormac diline ve tarzına alışmak için sizce hangi kitap ile başlanmalı?
Bence öyle diline, tarzına çok da yabancılık çekilecek bir yazar değil. Biraz İhtiyarlara Yer Yok zaman akışı nedeniyle, belki —o da belki— tekrar geride kalan cümlelere bakmak istetebilir.
Tanrı’nın Bir Kulu daha kısa bir kitap ve bir solukta okunabiliyor, onunla başlanabilir.
İhtiyarlara Yer Yok ve Yol filmlerde çok iyidir.
Hepsi çok iyi. Eminim yeni gelecekler de öyledir. ![]()
Üçü de iyidir. Ben Yol diyeceğim. Hem çizgi romanı hem de filmi de çok iyidir. Müthiş üçleme diyebilirim. Yeni çıkanlara da etkinlik yaparsan katılıp okuyalım olmaz mı? ![]()
Filmlerini hayal meyal hatırlıyorum ama tabi tekrar izlemem lazım. Bu sefer önce kitap sonra film yaparım ![]()
Bence her zaman en doğrusu bu.
Geçen gün yazarın Kestane Adam kitabını sipariş verdim, birkaç güne gelir. Sanırım bu kitabını da alacağım. Hem bir iki arkadaşım iyi olduğunu söyledi hem zaten İskandinav polisiyesi seviyorum.
Bende Kestane Adam dizisini izlemiştim o da güzeldi. Kitapları içinde aklımda olsun. Polisiye ve gizem beraber oldukça her türlü güzel ![]()
Yolcu dışındakilerde sistemsel hata var sabah düzelteceklermiş. Ben de görünce şaşırdım.
Bu fiyatla alanlara fiyat farkını iade mi edecek Kitapyurdu ne olacak hiç bilmiyorum ama.
1950 etiket fiyatıymış, Arkabahçe sanırım etiket fiyatından %10 indirim yapmış. Kitapbulan sitesinde 1280 lira şu anda satış fiyatı. Ucuz değil ama meraklısı için fena fiyat değil.